Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helicoil...bármelyik gépműhelyben...illetve ahol alkalmazzák...én a gyömrői útra hordtam amíg ott volt a műhely...
szuper, köszönöm.
Elméletileg hétfőn megy a Királyba áru, de holnap pontosan megtudom, ha megkaptad majd utána kell a pénzt utalnod.
ok, küld a Király utca 77 üzletbe. Kb. Mikorra tudod felküldeni? Utaljam, vagy ott fizessem? És köszönöm
Igen az vagyok, a 15 jó, fel tudom küldeni Pestre, válassz ki egy üzletet az alábbi honlapon: www.angex.hu
állítólag ez már nem javítható. De ha tudsz rá megoldást érdekel
Tsanyi, újra lett vágva a menet, de valszeg ferdén. Csepeg.

Fiveurban, mondjuk 15? Te szegedi vagy?
Amennyit adsz érte.
A megszakadt olajleeresztő menetét könnyű javítani...
mi az ára?
Olajteknőre gondolsz, van.
valakinek nincs egy B-king kartere elfekvőben?
Faszán néz ki! Hol, mennyi?
Nekem meg egyszerüen megolvadt
érdekes dolog történt ma. A feszabályzót kicserélték. Eddig azt hittem, hogy a xenon trafója zavar be a rádióba a headsettemben, most ez egyszerűen megszűnt. Olyan erős jelenség volt, hogy a mellettem álló kocsi rádiója is elment eddig, most semmi. Csak volt valami alapja a visszahívásnak
Nekem pont a vaskossága jön be, mert azért valljuk be nem egy gizda moci a B king. Anno a mociba is zurasága tetszett meg. De mint tudjuk ez mindenkinél szubjektív.
na azért ez már jobban hangzik. Mindenesetre én nem vagyok híve, nekem túl vaskos, na meg amikor 2008-ban elcsaptak, a bukócső kiszaggatta a blokkomat, én azóta kerülöm.
Bocs, kicsit morgós napom van.
Azt elfelejtettem hogy, a blokkba nincs semmi becsavarva.
Jogos a hozzászólás doki. Az nem látszik a képen hogy nem csa a vázhoz van rögzítve hanem a kipufogókönyök mögött is össze van kötve. De ami igazán meggyőző volt a számomra, hogy élesben is le lett tesztelve. És semmi baja nem lett sem a váznak, sem a motornak.
végülis, tehettél volna rá olyan keretet, mint a Bmw c1-en is van, kerekekkel, hogy ha dől, mint a kejfeljancsi, csak feláll valamelyik oldalra.......de ráheggeszthettél volna pár rendes acélgerendát is, az sem sokkal vastagabb.
Azért azt áruld el nekem, amikor eldől ezzel a motor, és az alu vázba és alu blokkba betekert acél csavarok beterhelik az anyagot, szerinted mi lesz?
Gratula igényes és jól mutat a gépen
Te csináltad?
Nem néz ki gagyinak, mutatós
Megnéznék még pár képet, ha van!
Egyszer eldöltem a benzinkúton a mocimmal, és sikerült egy pár karcolást ejtenem rajta. De megtaláltam az ellenszerét....
Hogy lehet ilyen olcsón mehírdetni ezeket a motorokat? Most is feltették a használtautó.hu rá egy 2008-as kinget 13000 km-el 1.450.000. Ft-ért.