érdekes dolog történt ma. A feszabályzót kicserélték. Eddig azt hittem, hogy a xenon trafója zavar be a rádióba a headsettemben, most ez egyszerűen megszűnt. Olyan erős jelenség volt, hogy a mellettem álló kocsi rádiója is elment eddig, most semmi. Csak volt valami alapja a visszahívásnak
Nekem pont a vaskossága jön be, mert azért valljuk be nem egy gizda moci a B king. Anno a mociba is zurasága tetszett meg. De mint tudjuk ez mindenkinél szubjektív.
na azért ez már jobban hangzik. Mindenesetre én nem vagyok híve, nekem túl vaskos, na meg amikor 2008-ban elcsaptak, a bukócső kiszaggatta a blokkomat, én azóta kerülöm.
Bocs, kicsit morgós napom van.
Jogos a hozzászólás doki. Az nem látszik a képen hogy nem csa a vázhoz van rögzítve hanem a kipufogókönyök mögött is össze van kötve. De ami igazán meggyőző volt a számomra, hogy élesben is le lett tesztelve. És semmi baja nem lett sem a váznak, sem a motornak.
végülis, tehettél volna rá olyan keretet, mint a Bmw c1-en is van, kerekekkel, hogy ha dől, mint a kejfeljancsi, csak feláll valamelyik oldalra.......de ráheggeszthettél volna pár rendes acélgerendát is, az sem sokkal vastagabb.
Azért azt áruld el nekem, amikor eldől ezzel a motor, és az alu vázba és alu blokkba betekert acél csavarok beterhelik az anyagot, szerinted mi lesz?
Fiveurban, mondjuk 15? Te szegedi vagy?
Bocs, kicsit morgós napom van.
Azért azt áruld el nekem, amikor eldől ezzel a motor, és az alu vázba és alu blokkba betekert acél csavarok beterhelik az anyagot, szerinted mi lesz?
Nem néz ki gagyinak, mutatós