miért szar? Mert megette 7000 alatt? Tapadni tapadt, van benne jópár 200-as sietés a határtól Pestig, nem kockásodott be csak a végére, szerintem jó gumi. Most ugyanaz ment fel, volt még egy pár a garázsban, az első Power lesz, de abban még van.
Én mondtam, hogy egy szar az a gumi. Mondjuk én nem a kopása miatt utáltam. 6000 után le is dobtam. Utána jött a Bridgestone BT-016R Pro, na ez egy iszonyat jó gumi, nem tudok rosszat mondani róla, nem hiába lett tesztgyőztes. Most 8000 km után jön a Dunlop Sportsmart, remélem lesz ilyen jó az is.
a plussz súly nem lesz jelentős, amúgy az egész négy db csavarral oldhatóra készül.
A kipuért nem szólnak ha nem üvölt, nekem karbon Yoshik vannak fent az USA-ból, ahol nem is hallottak az E betűről, és soha nem szóltak érte, ahogy a xenonért sem. A Mecsekben is voltam idén kétszer, együtt mentem a motoros rendőrökkel egy darabon, hozzám sem szóltak. A srác aki anno írta nem tudom milyen kipuval volt, de gyanús, hogy valami kisiparival.
A forgalmit nem veszik el, de a Mecsekben állítólag már büntetnek E-betű hiánya miatt - Ausztriában meg végképp. Én pl. ezért választottam az E-s yoshimurát - aztán szépen kivettem a tompítót, de az E-betű fennmaradt
szia.
Bocs, kiment a fejemből a válasz.
Az E betű nem kell, de a db korlát igaz, ha gyanús a közegnek berendelhet NKH vizsgára. A haverodnak a tükrök hiánya miatt vette el.
Hali Bear Azt mondták te toppon vagy sport dob E betű nem E betű témában.......... Azt is mondták, hogy Emiatt nem lehet elvenni a forgalmit, mert magyarba nem kell E betű Igaz ez? Nem tudom mi a jelenlegi felállás most ittohunkban...
ma felkerült a rövidebb fékkar és kuplungkar, tettem fel tükör-szélesítőket is. Ég-és föld a gyárihoz, végre látok benne
A rövidebb karoknak köszönhetően optikában és használhatóságban is javult a vas.
királyul pakolható
A kipuért nem szólnak ha nem üvölt, nekem karbon Yoshik vannak fent az USA-ból, ahol nem is hallottak az E betűről, és soha nem szóltak érte, ahogy a xenonért sem. A Mecsekben is voltam idén kétszer, együtt mentem a motoros rendőrökkel egy darabon, hozzám sem szóltak. A srác aki anno írta nem tudom milyen kipuval volt, de gyanús, hogy valami kisiparival.
üdv
Szóval akkor csak a db-ek miatt kell aggódni....... értem
Bocs, kiment a fejemből a válasz.
Az E betű nem kell, de a db korlát igaz, ha gyanús a közegnek berendelhet NKH vizsgára. A haverodnak a tükrök hiánya miatt vette el.
Előre is köszönöm!
Nekem nagyon bejön.
Vélemény?
A rövidebb karoknak köszönhetően optikában és használhatóságban is javult a vas.