Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog Új Évet Mindenkinek !
Futár ingyenes. a javítás meg nem tudom mennyi de akkor 20 ezer meg ingyenes futár. Nem nagy sérülés van rajta szerintem. Gondold meg.
aha, látom sérült. Köszi, de mire a futárt és a javítást kifizetem kapok itt helyben.
Hát futárszolgálattal feltudom küldeni ha adsz címet de egyébként megnézted a hirdetésben is a felnit? ( http://www.kepesmotor.hu/felni... ) Nézd meg és ha kell akkor 22.000 és felküldöm futárszolgálattal akkor.
Szabolcs, Demecser
Pest, Zugló. Te?
Legyen 22. Hol laksz?
félút?
legyen 22, félút
25-be?
Tess egy korrekt ár fogad el többet ugysem kapsz érte!
adok érte 20-at, a gumit megtarthatod.
Gumival együtt adom szerintem nem annyira nagy ár egy ilyenert de amúgy is alku képes az ár. Akit érdekel írjon:DD
Figy általában a motrokban van, talán olyanak tudnád eladni aki koccolt vele, de a 40ezer nagyon soknak gondolom, de megnéztem ez egy B-KING felni
Valakit nem érdekelne ami a képen van. Én nézegettem azt írták a B-King-nél hogy az első felni J 17M/CX MT 3.50 és erre is az van írva. Már nem akarom tartogatni mert úgy sem tudok vele mit kezdeni. Akit érdekel írjon valahogyan biztos megegyezünk.
Á dehogy ilyen jól kezelhető gépet lecserélni másra sokat probálgattam ez a legjobb 3 éve hajtom de mindig elmondok egy hogy jól döntöttem
Ránézésre? Talán
Ez B-King első felni?( J 17M/CX MT 3.50 )
BOLDOG Karácsonyt Mindenkinek!
Mellé eltudnék képzelni 1 szöcskét, amivel lelehet menni az aszfaltról. Ja mikor még átkeltünk kissebb folyón is, na jó lehet, hogy csak patak volt. A bkval még a közelébese megyek a puhább talajoknak, olyan nehéz az eleje, még az olvadt aszfalt is megfogja. Nyáron kigurultun az alokba a haverral ( 1400 suzuki gs vagy mi szintén bazinagy vas, utassal ő is én is) és úgy megallázot 2 turaedurós bmw-s, pedig küzdöttem 1 pár kanyarig,megálltunk és megegyeztünk abba,hogy persze,ha utasnélkül vagyunk meg egyekbek....aztán kicsit sirattuk a régi szöcskéinket. Azért nem bánom,hogy szűk kanyarok nem mennek olyan jól, mert utána jön a katarzis. Hiába mondják, mire jó ez sok ló, mikor kiszabadulnak na azt nem sok vas tudja pótólni.
Ja és hogy írják angolul faszhosszabitó?
én vezetni szeretem a motort, nem tolni, a KTM szóba sem jöhet.
Ezt a Duke fiút én is néztem már
De ennél a mornál jobb nincs, legfeljebb másmilyen, szóval MARAD!
Élet van az oldalon!
Dicsak, már azt hittem, hogy mindenki motorozik
Ezzel a gondolattal, Én is eljátszottam, de.....Nincs semmi a piacon! Esetleg az új 690es Duke.