Hát futárszolgálattal feltudom küldeni ha adsz címet de egyébként megnézted a hirdetésben is a felnit? ( http://www.kepesmotor.hu/felni... ) Nézd meg és ha kell akkor 22.000 és felküldöm futárszolgálattal akkor.
Valakit nem érdekelne ami a képen van. Én nézegettem azt írták a B-King-nél hogy az első felni J 17M/CX MT 3.50 és erre is az van írva. Már nem akarom tartogatni mert úgy sem tudok vele mit kezdeni. Akit érdekel írjon valahogyan biztos megegyezünk.
Mellé eltudnék képzelni 1 szöcskét, amivel lelehet menni az aszfaltról. Ja mikor még átkeltünk kissebb folyón is, na jó lehet, hogy csak patak volt. A bkval még a közelébese megyek a puhább talajoknak, olyan nehéz az eleje, még az olvadt aszfalt is megfogja. Nyáron kigurultun az alokba a haverral ( 1400 suzuki gs vagy mi szintén bazinagy vas, utassal ő is én is) és úgy megallázot 2 turaedurós bmw-s, pedig küzdöttem 1 pár kanyarig,megálltunk és megegyeztünk abba,hogy persze,ha utasnélkül vagyunk meg egyekbek....aztán kicsit sirattuk a régi szöcskéinket. Azért nem bánom,hogy szűk kanyarok nem mennek olyan jól, mert utána jön a katarzis. Hiába mondják, mire jó ez sok ló, mikor kiszabadulnak na azt nem sok vas tudja pótólni.
Ja és hogy írják angolul faszhosszabitó?
Ja és hogy írják angolul faszhosszabitó?
De ennél a mornál jobb nincs, legfeljebb másmilyen, szóval MARAD!