Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kis adalék a haverodnak http://www.webcsatorna.hu/page...
Ismét, köszi, de valami konkrétabbat, mert így nem találom meg
Sakto Kolléga!
Átadjuk a szót mint ujdonsült B-King tulajdonosnak.
Haljunk szót!
Irányelvek, iránymutatók stb...stb...stb
Sziasztok srácok!

Az egyik haverom szeretne venni BK-et és tanácsot szeretnénk kérni , hogy használt motor esetén mire kéne figyelni vagy egyáltalán mik a tapasztalatok erről a motorról ? Megköszönném , ha valaki venné a fáradságot és válaszolna........előre is köszönöm .....ÜDV.
26 plussz posta az ebayről.
Nekem is volna egy kérdésem! A víz és olaj hűtőn is van védő érdekelne engem is mennyiből lehet ezt kihozni?
www.motordiszkont.hu itt tudod megrendelni vagy
Telefon: 06 30 230-5092 az ára 8578.Ft jó ár
Szia !

Meg tudnád mondani hol találtál levegőszürőt a Kinghez?
És hogy mennyiért.
Elöre is köszönöm.
Hát persze,kinek mi tetszik nekem fel volt polirozva a Hayabusán az egész felni.Néka átpucoltam és ugyanolyan szép volt.
Jobb képet nem találtam hirtelen.
Majdnem neki is álltam szerelni!
Szerintem jobb festetni (és a végeredmény jobban is tetszik), mint políroztatni, mert a polírt megeszi a fékpor és évente újíthatod.
Nekem túl sok volt a fekete a motoron (minden) és sokat dobott rajta, szerintem.
Ha jól emlékszem van itt valakinek akinek fel van polirozva a széle ott megnézheted. de nem tudom kinek. /Lehet, hogy tévedek/
Én max felpolíroztatnám a felni szélét
Én voltam az a "sutyerák" aki irta hogy szedd le az extrákat róla
A választ benéztem De legalább beszélgetűnk
Nem arany, gyári fekete, de gondolkozok valamilyen megoldáson.
Egy régebbi Superbike ujság elején volt egy KTM és annak a fekete és ktm-es sárga szinén gondolkozom, hogy mutatna de még nem tudom. Egyelőre még a hátsó farokidomra szerelhető féklámpákon dolgozok /mármint keresgélek/ és utána lehet, hogy a következő télen nekilátok, bár nekem igy is nagyon tetszik a szine. Olyan ÖRDÖGI.
Azok, az enyémre is alkudtál.
Itt elég régi képem van fenn.
(Melus Köszi,próbálok)

Neked nem arany szinüek a felnik a Bélán?
Egyfelől gratulálok a motorhoz!
Másfelől meg felháborít, hogy egy 2 éve még 3.3m-ért vásárolt motor ennyit ér és persze ez nem a Te bűnöd.
Azt kell hogy mondjam, hogy Béla életem egyik legjobb motorja, de anyagilag a legrosszabb motor befektetésem is. Ha nem játszanánk válságosdit, ennek reálisan szerintem 2,2-2,5 körül kéne mozognia.
Még egyszer gratulálok és széles utat mindenkinek! Ja és + 30fokot!
Gratulálok! Vigyázz RÁ
az elég durván olcsó!

valóban jól vetted( szegény eladó gondolom szomorkodik ), de az nem a te gondod...
ennyiért ilyen korú és szintű gép másik nincs is a piacon szerintem!
ráaadásul nagyon kezes is, nem kerget a faszságba.....
de ha akarod, belevisz
Hali
Szerintem nagyon jó áron vettem, sérülés mentes szinte hibátlan állapotban 1.55M, eddig birtam lealkudni
Hali!
Persze hogy megnézheted
Hát remélem hogy beválik.
Köszi megjött!