Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali
érdekelne miért irtad, hogy isten ments piranha-t berakni, én a kártyásat néztem ki CS59A, érdekelne hogy tudsz e- valamit errol.
koszi
Hali. A kipufogót az egyik nagyon kedves barátom csinálja. Az ára, palástól függően változhat. Az enyém 120.000.-HUF volt. A hangja nagyon király, teszek majd fel videót is, ha haza hozom a motort. Az alábbi linken meg tudod nézni, hogy milyen munkája van Hock Zolinak:
http://www.hock-kipufogo.hu/ki...
Kellemes napot !
Ok. horv.zoli@freemail.hu Majd írd meg a mailban a telefonszámod is, mert nem mentettem el. Köszi!
Szia! Intézem a szerelőt, még nem tudom milyen formában, ha muszáj intézek trélert. E-mail címet kéne cserélnünk, majd ha dokumentumokat kell küldözgetnünk egymásnak, talán ez lesz a leggyorsabb. Amit tudok biztosat hívlak.
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó 1pár gyári B-king tükre?
Megkérdezhetem hogy mibe fájt?
Az új kipuffal a vas
Minden megoldható, de mint mondtam csak pénz kidobás, a másik ki van vonva (csak tréler). Egy szerelőt nem tudsz hozni?
Értelek.
Ezidáig a te motorod tetszett a legjobban, tele extrával, de az ember keresi a legjobb ár érték arányt. Tied a moci, te ismered a múltját, ami nekem nem egyértelmű. Ezért kérdeztem el lehet e vinni átnézetni...
Ha ez megoldható nem keresgélek tovább.
Nem,dehogy..az ő Békája teljesen egybe van igy ránézésre is (vele csak email-ba alkudoztam)
Arról beszéltem amit a neten 1.55M árulnak
csak nem az ő motorját nézted?
igen, ez arra jó, hogy hosszabb távon kényelmesen menjen, a kanyarokban úgyis átkarol.
?
Tehát akkor ezt a derekamra kell csatolni? És akkor engem rángat az utas?
Furcsának tartom, hogy nálam egy gyári állapotú motort boncoltatok és mondtátok rá hogy a bal oldala lehet sérült volt, azt gondolkozol egy törötten tekert órával?
ilyesmi.
Csak cordurából, keskenyebb.
Te már sinen vagy kíváncsi leszek a végeredményre! Remélem pár hét azt gurulunk! Én akarok majd rá dobozt is túrázáshoz. Múlthéten voltam a Fokt-nál, Hepco tartó 61900, 52es doboz 74900
Persze dobokat is biztos lecserélném.
2009-es teljesen gyári állapotba vettem
Nekem meg azt mondta hogy ki van fizetve csak még nem iratta át a nevére.És hogy az ülés takaró nem jár hozzá gyárilag.
Még nem mentem vele szinte semmit 1 hónapja van meg kb.
Most folynak az alakitások,dobok,rendszám tartó..lábtartó..stb
Fekete 10xxxKm
Bármelyik szerviz megcsinálja ezt...és az üléstakaró tényleg tartozék...
Ja kíváncsi leszek. Mondta nekem, hogy valaki megakarta venni, azt még nem volt kifizetve a bank.. Amit azóta rendezett. Az üléstakarót nem lehet külön kapni? Elhagyta útközben?
Nem ismersz valakit, vagy szervizt ahol állapotfelmérést csinálnak? Egyenesfutás stb.
Te magánszemélytől vetted? Mikori évj.? szine? extrák? km? Mennyit hajtottad?
Jó lenne ha már itt állna nekem is a garázsban rajtra készen
Én csak jó indulatból szóltam,nehogy olyat vegyél amit lehet hogy nem kéne. Ne mondj neki semmit majd meglátod hogy mire mit mond.
Én nem tudom, hogy lehet ezeket visszapörgetni, de tényleg szinte az összes eladó king 5-10 ezer km között van.
Holnap megnézem ezt is, ha még megvan: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_gsx_1300_bk-5460406

Ez banki visszavett.
Nem egyszerű ez a vásár...
Azért köszi az infót!
A motorja szépen jár. Meg rendbe hozható..Én nem akartam pőcsőlni vele.
Ha neked elmondta telefonon akkor nincs gond..Csak nekem nem.
És még én voltam a paraszt hogy nem kellett.Nem akarlak lebeszélni róla,csak majd kérdezd meg hogy van a szervizkönyvbe 18xxxKm, a motorba meg 99xxKm..És majd azt is mond el neki hogy a hátsó ülés takaró jár hozzá gyárilag nem megvehető tartozék.Amikor hozta megmutatni nekem erről mind meg feledkezett beszámolni előtte telefonon.És ráadásul bank nevén volt a törzskönyv. A kereskedőt is ismerem akitől vették.