Érdeklődnék Tőletek,hogy Valaki nem tud e segíteni!
megsérült a Tábornok(B-King)bal oldalsó spoiler-en a suzuki jel!
honnan tudnám beszerezni?kereskedést kérdeztem 6600ft esetleg más ötlet?
előre is köszi!
üdv
Kifúrod a szegecset, majd elmész veszel 4-es csavart 2-2 anyával, és már kész is... A lényeg hogy kontraanyával rakd vissza... De egyébként szerintem az a szegecs csak biztonságiból van benne, mert egy az hogy amúgy is elég passzos, ha meg beindítod a motort maga a furulya előbb kezd el melegedni, és mindig is melegebb lesz mint a külső palást, ezáltal bele fog dagadni... De azért mindenképp tegyél bele a lyukba valamit... Nem szép dolog mikor pályán 200nál kilövi a szűkítőt...
no, eldőlt, s már fent is van, szép a titán...már csak azt mondd meg , hogy vetted ki? Szegeccsel van rögzítve. Megfúrtad? De utána hogy lesz visszaszerelhető?
kösz
és ehhez karbon végekkel mit szóltok? szép, csak kérdéses, hogy mivel USA piacra gyártott, nálunk átmegy-e a műszakin, vagy fel és leszerelni kell... szerintetek?
Tapasztalataim a Leo-val ugyanezek.
Tompító kb. 10 perc
Ha már ott tartasz, hogy ki-be teszed, akkor fogadj el Tőlem egy tanácsot és nem jársz úgy mint Én...
nekem nincs bent, mert ha bent van sosem hallottak meg....
úgy is jó, ha bent van csak nagyon szolíd...
az elején túl hangosnak találtam, de az összes rokon/ismerős szerint tök jó, nem túl hangos.
mára osztom ezt a véleményt én is
Beardr. Most olvastam a Fast ride magazinban a cikkedet. Meg kell mondanom, nagyon tetszett. Gratulálok, csak így tovább. Mondjuk szerintem ez egy kimeríthetetlen téma.
de hát a motoros társaimtól szedjem le?ááá inkább megveszem:)
amúgy sajnos passz...
Érdeklődnék Tőletek,hogy Valaki nem tud e segíteni!
megsérült a Tábornok(B-King)bal oldalsó spoiler-en a suzuki jel!
honnan tudnám beszerezni?kereskedést kérdeztem 6600ft esetleg más ötlet?
előre is köszi!
üdv
kösz
Mlado, a te esetedet nyomon követtem a fòrumon, szar lehetett a szitu, de az nem yoshi volt ;)
bele nem tud esni, szűkebb belül a hátsó része...
Tompító kb. 10 perc
Ha már ott tartasz, hogy ki-be teszed, akkor fogadj el Tőlem egy tanácsot és nem jársz úgy mint Én...
úgy is jó, ha bent van csak nagyon szolíd...
az elején túl hangosnak találtam, de az összes rokon/ismerős szerint tök jó, nem túl hangos.
mára osztom ezt a véleményt én is
Na ja, a 4 lyukú az elég tuti formájú, de itthon nem láttam még olyat.
Szóval a külcsín a titán mellett szól szerinted (tudom szubjektív)? Az ugye sötétebb árnyalatú.
miért nem vagy elragadtatva? a gyárihoz képest milyen? (nekem még az van)
acél vagy titán palástos dobot érdemes venni? nem értek hozzá, van előnye vagy hátránya valamelyiknek? vagy csak a külcsín?
Gabesz, sajnos azóta annyi időm nem volt, hogy beindítsam a vasat