Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Menni fog, nekem is működött ma ;)
kipróbálom holnap, köszi
Nos, igy kell allitani, ahogy te irod. De mivel lejart a karbantartasi intervallum ezert nem nullazza ki. A kinullazashoz igy kell eljarnod:
Maintenance allas, üres fokozat / kikapcsolt gyujt.kapcs. / SET gomb nyomasa hosszan, kozben gyujtas be / SET gomb nyomva tart / 3-at villan negativban es pozitivban egy "R" jelzes / elengedheted. Ezutan 6000-re all a karbantartasi intervallum, kisebbre ugy allithatod ahogy te is irtad, most mar ugy is fog maradni.
Remelem segitettem, es neked is sikerul!
udv
én egyszerre nyomva tartom a bal oldali két gombot, mire kiírja, hogy 6000, ezt tudom le fel állítani. De mikor ismét nyomva tartom a gombokat nem nullázza ki, hanem ismét a nullára áll.
odaáig jutottam, hogy fel-le tudom állítani, de továbbra is villog utána az M/I betű, és kiírja, hogy Maintanence 0000. Te hogyan állítottad le?
na ha megvan akkor nem állok neki előkaparni a manualt...
Hopsssz, az angol manualban mashol talaltam meg ezt-azt. Most mar tudom allítani 500 km-enkent +++ tudom nullazni, azaz 6000-re allitani. Vegleg kikapcsolni nem lehet. Neked melyik kell, Medve pajtas?
Nekem angol manual is van, de csak az van benne, hogy lehet állítani az intervallumot. Az nincs benne, hogy hogy lehet kikapcsolni vagy hogy ki lehet-e egyáltalán. Lehet hogy ahhoz már computer kell?
a manuálos leírás valszeg félre van fordítva, az alapján nem megy.
manuál nincs meg?
Nekem is ez kéne, idegesítő. Különben se lehet pontosan beállítani. A szervízbe elfelejtették átállítani a kötelezőkor, most meg folyamatosan villog. Nem akarom ezért vidékre visszavinni. Valaki segítsen, please!
az én türelmem rózsát termett

én is gyanakodtam az akksira, de aztán nem győztem magam. betolni meg mindig be lehet:) igaz, vérgáz.....
tavaly háromszor vittem vissza saját költségre a full g. boglárra.nagy nehezen rájöttek a harmadik aksinál,hogy fesz.szabályzó.na azóta elkerülöm őket
feszültségszabályozó csere visszahívás....
akkor ezért szarakodott indításokkor..
Köszi! Felraktam 1 V-strom kormányt magassabb hosszabb és hátra hajlik. Tök túragépem lett!
Szia Robi!
Nekem gyári kormány van fent egy 2,5 cm-es kormánymagasítóval.
Ennyit még elbírtak a vezetékek.
Szasztok!

Próbált már valaki magasabb kormányt felrakni és milyen sikerrel? Nekem ugy tünik rövidek a vezetékek.
Szasztok!

Tudtok Besztercebánya felé motoros útvonalat ajánlani?
jó kis SV ... máig imádom a hangját!
Suzuki kereskedés? 850 pénz asszem.
Sziasztok!

Elhagytam egy csavart a vázat elfedő, háromszögletű, első műanyag idomból. A lenti ábrán a 9-es számú.
Valaki ismer itthon vagy Európában olyan helyet ahol vásárolni tudnék?

http://www.partforyamaha.com/p...

Köszi

R
üdv kedves barátomnak akivel ma a kálvinon lámpáztunk...ki is ő?
Az A,B gombok megfelelő sorrendben történő nyomogatásával......elég rég ütöttem már ki, kéne próbálkoznom egy darabig míg sikerülne újra...
Sanyi, a szervíz jelzést hogy a picsába lehet kikapcsolni?
A zárba inkább szilikon alapú olajat tennék és nézd meg, hogy a gyári fólia nem csúszott-e bele még az elején, az szokott ilyet csinálni, igaz előbb-utóbb elfogy........a 2. dolog pedig szokott ilyet...