Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a rohadékok, ez elképesztő...persze ettől függetlenül várható volt, hogy nem adják könnyen, s főleg nem gyorsan...részvétem
add el, s keress addig valamit, amivel ezen a nyáron tudsz gurulgatni. Kezed, vállad rendbe jött már?

Múltkor szállító keresett itt a fórumon B-King vázat, meg szerintem ő biztos értékesít mást is...mintha...egy próbát megér, hátha...
No megszületett a "döntés" az FKF Zrt. nem ismeri el a felelősségét, szerintük én nem vezettem az útviszonyoknak megfelelően (persze a JQA az M1M7 fővárosi bevezetőjén van egy kádnyi lyuk, az szerintük "útviszony"), így per lesz. A rohadékok ezt le is írták a levelükben: "Tájékoztatjuk, hogy kártérítési igényét a továbbiakban polgári per útján érvényesítheti."

Mivel ez min. 1 év, elgondolkodtam rajta, hogy megválok a géptől így törötten. Ha tudtok vkit aki így szeretne B-kinghez jutni, jelezzétek légyszi.
Sziasztok!

Köszönöm a doksit! :)
Ha van rá igényetek és még nincs meg
mindenkinek, akkor egy teljes, fotókkal illusztrált, angol nyelvű
service manual-t fel tudok dobni majd valahová és küldök linket hozzá.
üdv.
Robi
Szia!

Nekem is át tudnátok küldeni a manual-t?
robertson74 kukac gmail pont com
Köszönöm.
üdv.
R.
Nekem sportec m3 volt, van és valószínűleg lesz, nagyon bejön
Volt még pirelli supercorsa, de az nagyon pályaorientált gumi (szertintem), ott tapadt, de nagyon. A gyáriakat meg nagyon nem szerettem.
Nekem Conti Sport Attac van rajta. Már használtam pár garniturát
nagyon szeretem,ár érték arány szerintem jó és teljes élettartam alatt ugyan azt a teljesitményt nyujtja.
áááá, köszönöm az infót!
a meleg normális sajnos.
Nekem Power 2ct van fent, nagyon bejött, a következő is az lesz. Nem tudom az élettartama mennyi lesz.
Gekko a GSR topikban leszintereztette, beszélj vele.
ma reggel valaki a Vácin az Árpád-hídi felüljáró előőt Vác felé? UJD-s rsz-mal? :))

Amúgy felni szinterezés ügyben esetleg valakinek vannak tapasztalatai?
Nekem racetec k3 van fent, a legjobb amit eddig hasznaltam, csak sajnos gyorsan fogy. 5000nel tobbet nem fog elmenni az biztos, pedig nem kinzom. De nagyon ragad. Hideg idoben es mikor meg hideg a gumi nem tapad, de a legtobbet nyaron 20fok felett hasznalom.
nahát, mindig is sejtettem, hogy arrafelé lehet a blokk
azért ez durva.. gondoltam megkérdem, hátha valami a firkálásnál romlott el.. nagyon durva!
Úgy hivják hogy blokk, és a lábad között van! Ja és egy orbitális hűtő is van még ott ami ontja magából a meleget... Én is tapasztalom városba.. Szerintem normális...
Én is támogatom az indítványt, bár részemről is időpont függő!
Más, kinek milyen guma van a gépen és hogy van megelégedve? Eddig M5-re gyűjtöttem, de mire eljutottam odáig hogy akkor most cseréljük le, egyre több helyről hallom hogy nem erre a gépre való... Inkább a túra szegmensre lett fejlesztve állítólag... Hogy Sanyi bátyánkat idézzem valami Raccsingosabb kellene... Tehát, ki mit mond?
srácok, az normális, hogy valami elb@szott meleg jön a lábfejemre az elejéből? városban, nem kihúzatva is rendesen forró volt.
erősen időpontfüggő részemről, de benne lennék egy ilyenben.
Indítványozd a tervezetet
Plénum vagy grémium.
Urak! Gurulhatnánk egy közöset!
Szívesen meg szervezem.
Van is útvonal ill. program ötletem. Érdeklődés esetén elő terjeszteném a tisztelt grénum elé.
Várom vissza jelzéseteket. Üdv.
én tegnap lemostam...nagyon szép lett!
megint..:)
huhhhhh...kihaltunk, mindenki ül a béka nyergében? :)))
valaki próbálkozottt már felni szinterezéssel, krómozással? Hogy néz az ki a békán? könnyű tisztán tartani? s főleg mibe fáj?
Jött!
Nagyon szépen köszönöm
Helló!