Sziasztok!
Használtan érdekelne a Békához yoshimura kipufogó. Lecserélném a gyárit. Ha hallatok ilyesmiről, akkor szóljatok. Köszi, jó tavaszvárást mindenkinek :)
Élek még, csak rég jártam errefelé. Valaki kérdezte a hibákat. Nekem az önindító szart be nyár végére, és kinyírta az akksit is, amit nem nagyon akarnak cserélni... Egyébként Istencsászár a gép, kár, hogy lehet, hogy el kell adjam, mert nem bírja a térdem a pozíciót Pedig annyira állat... Az ülésen kéne emelnem vagy 10 centit, de az meg hogy nézne ki?!
Jelenleg 19ezer-valamennyi van benne és márciusban lesz egy éves
Sziasztok Urak!
Először is Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Kérdés:
Nem tud véletlenül Valamelyikőtök B-Kinghez cuccokat,vagy legalábbis valakit aki tud hozzá olcsóbban alkatrészeket szerezni?
A következő dolgok kellenének:
-Első-hátsó lábtartók
-Kormányvég
-Jobb/bal oldali idomzat a tankhoz(amiben az irányjelzők vannak)
-Fékkar(első)
-Kuplungfedél
Ha valaki tud valami érdemeset,kérem jelezze Nekem.
Használtan érdekelne a Békához yoshimura kipufogó. Lecserélném a gyárit. Ha hallatok ilyesmiről, akkor szóljatok. Köszi, jó tavaszvárást mindenkinek :)
Élek még, csak rég jártam errefelé. Valaki kérdezte a hibákat. Nekem az önindító szart be nyár végére, és kinyírta az akksit is, amit nem nagyon akarnak cserélni... Egyébként Istencsászár a gép, kár, hogy lehet, hogy el kell adjam, mert nem bírja a térdem a pozíciót Pedig annyira állat... Az ülésen kéne emelnem vagy 10 centit, de az meg hogy nézne ki?!
Jelenleg 19ezer-valamennyi van benne és márciusban lesz egy éves
B-be még 1x raktam kipróbálni, most sem tettem abba.
ott aztán elszakadt a cérna, és onnan csak A
katapultál, pontosan
mennyire hozzá lehet szokni ehhez, jajjjj.
El is szoktam, hogy milyet katapultál.
fasza idő volt, jöhetne a rendes tavasz is!
Én a mostani hétvégében bízom... akksit feltöltöttem, jöhet a jó idő!
megszakad a szívem itten a büdös pesten....
azért remélem a délnyugati béka erők ( és sv-s barátok..) szaggatják ilyenkor az aszfaltot!
Küld már át az árait légyszives
Továbbítom a havernak és akkor majd Ő felhív.
Ma Én már nem tudok jelentkezni többet.
Köszönöm
Érdekelne minkettő.
Ár,gyári,nem gyári,állapot?
Ezt először nem írtam,de igazából nem is Nekem kellene a cucc(bár ez Neked teljesen mindegy)
Privátban ha átküldüd a részleteket,továbbítom a havernak és akkor hívni fog Téged,ha neki megfelelő az ára!
chriss79@citromail.hu
Köszönöm
Először is Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Kérdés:
Nem tud véletlenül Valamelyikőtök B-Kinghez cuccokat,vagy legalábbis valakit aki tud hozzá olcsóbban alkatrészeket szerezni?
A következő dolgok kellenének:
-Első-hátsó lábtartók
-Kormányvég
-Jobb/bal oldali idomzat a tankhoz(amiben az irányjelzők vannak)
-Fékkar(első)
-Kuplungfedél
Ha valaki tud valami érdemeset,kérem jelezze Nekem.
Köszönöm
Sziasztok
ahhoz képest a Király tompítottal kutyafüle...
igaz, ő nem szokta a garázsban járatni, elég ha elindul és megérkezik