Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd számolj be róla, please. Kíváncsi lennék, annyit mondtátok itt, hogy elgondolkodtam rajta...
Ja végül KG-9 LCD PAGERES motorriasztó lesz beszerelve a gépbe, ezek szerint erről én fogom leírni a tapasztalatokat. A szerelő mondta, h semmivel sem kevesebb mint a Sentinel, magam is meglepődtem h ő az olcsóbbat javasolta.
Vettem egy térd-sípcsontvédőt.
Na ez nagyon nem kompatibilis a királlyal. Pont az az érzés hiányzik, ahogy a térdedet beteszed a tank idomai mögé, szét kell tenned a lábadat mint egy k-nak. Szóval ilyet ne vegyetek.
kösz a választ. Most ránéztem arra a gyárira, hááát tényleg húzós az ára ahhoz képest, hogy mekkora, s hogy milyenek a színei... Hétvégén megnézem Lajoséknál hátha van vmi szintén apróbb méret, ami megatapad a békán...
Lehet kapni gyári tanktáskát. Egész jól néz ki, kicsi, belefér a lánc és jó drága . De inkább ez, mint otthagyni bárhol csak úgy a gépet . Szerintem.
Mikor (nem)?
Szóval nem gurulunk?
Üdv! Semmi hír eladó B-kingről további balesetmenteset!
Akkor Kunmadáron találkozunk...bár most költségtakarékosság miatt nincs Tűzkapu szóval nem tudunk kötözni, meg nem tudtok pirotechnikuskodni Tökit hetente látom de mostanában sokat van Thaiföldön és jelenleg is "nyaralni" van
Táska ügyben kérnék segítséget. Rendkívül idegesít, hogy nem tudom a láncot, a zárat hova rakni. Városon belül az oldaltáskákat mégse raknám fel (ráadásul nem is zárható textiltáskák). Tudtok vmi olyan tanktáskát, ami megtapadad a békán? Vagy csak vmi minit lehet rárakni? kösz
El kéne döntenem a két riasztó közül melyik menjen bele a gépbe, mivel tök ugyanazt írják róluk, de van köztük 13e HUF:
Itt:
http://www.autoriasztok.hu/mot...
KG-9 LCD PAGERES motorriasztó!
beszerelve: 31900 Ft.
vagy
Sentinel 1100 MOTO LCD PAGERES motorriasztó!
beszerelve: 44900 Ft.

Tudom, sentinelesek már írtak, köszönöm, de ha vki még beleszólna a döntésembe, hát tegye.
Ilyet csak külföldön csináltam, csak bérelt és szigorúan 20 LE környéki enduróval Ja és nagyon régen már
pedig sokkal gyorsabb lehetnél némi alkohol után......rendesen kisimulnak a kanyarok .....azt hinnéd valami új tuningot tettem a gépbe......
Motorral max. alkoholmenteset....
ja, felteszem........még egy sört is ihatsz addig....
Nekem is Yosi van. + Givi 52.
Túlélem. (ha rám gondoltál)
Majd jó olcsón felteszed nekem a Motodetail táskákat, ugye?
Ráadásul még az az egy igen akciósan eladó(beszer áron) mivel nem jött érte aki rendelte.......bocs akinek anno teli áron adtam, de ez bentragadt és többet nem foglalkozom vele.....
Keress rá a topicon belül.
Ár/értékben verhetetlen tuning.
Igen, még itt lakom! Bár, már nem sokáig...
Az a bizonyos gurulás! Remélem összejön Én benne vagyok.
Szeretnék menni Kunmadarasra.
Tökiről tudsz vmit? Eltünt
nekem. Én nagyon szeretem
Bocsi a bepofátlankodásért Amosito még Grossturwallon laksz? Mert akkor mehetnénk nemsokára egy kisebb kört - most épp Kulman Mikinél van a motorom...vezérműláncfesz. cserén, de jövő héten már kész Kunmadár idén?
A gumi után a legjobb tuning.
Már csak az a kérdés: kinek nincs?
tsanyi bá mutatott nekem egy kis dobozt, amikor nála voltam a gombáért. gear2dash. van valakinek, mik a tapasztalatok?
szia , engem is erdekelne a konzol , nekem yoshimura dobok vannak fenn