a gumi üggyel még gondolkodásban vagyok. mondjuk a hétvégén beleugrott 650 km.. az első meg is csúszott a Mátrában egy vízátfolyáson, teljesen veszélytelen szituációban.
egyébként elképesztő masina ez. biztos nem volt százas, aki tervezte.
majdnem össze is törtem. az előttem levő kocsi belement az út közepére kirakott, kivilágítatlan, kátyú miatt terelőtáblába és besatuzott. még jó, hogy ezeket a kerékpárokat a teleportkészülék mellett igen jó minőségű patkófékekkel szállítják, mert rámarkoltam és íppeghogy kikerültem... komolyan nem normálisak akik azokat a táblákat kirakják....
Enyém a yoshis lesz de mindjárt szólok kgb-nek és tesz fel róla képet! Csináltunk egy párat! Neki Kappa 53-mas van, nekem givi 52 (elvileg ugyan az) De ha megvan a platni, akkor oda rakják a fület ahol jó!
Na pont arra még nem csináltunk.. two brothersre már készült, yoshimurára most lesz, gyári mintánk még nincs.. de elvileg valószinű a josis arra is jó lesz... egyébként mi a Sima Béláékkal csináltattuk! Csak azért mondom hogy tudok segiteni, mert ha kell másnak is és van már ilyenünk, akkor egyszerübb az alapján legyártani, valószinű nem kell otthagyni a motort, stb.. Keresni nem kivánok a dolgon! Two Brothersöset egy 20asért csinálták!
megnéztem a doboztartót de fotót nem csináltam.
még.
a lényeg, hogy a tartóvashoz (2 laposvashoz melyek merőlegesek motor hosszvonalára ) 2-2 csavarral rögzíthető a konzol.
szerintem ha olyan konzolod van, ami sok helyre rögzíthető, akkor erre is fel lehet tenni..
majd igyekszem azért fotózni is!
más:
gumi üzletből lett valami?
sanyi téged is kérdezlek, eléggé fogy a hátsóm...
Nem piros, hanem fekete, mint a képen. Az az igazság, hogy először hangosabb volt, míg az oldalában volt, aztán én átpakoltam az egészet a farokba, mert csak ott tudtam keresztbe beépíteni, meg ott nem lehet könnyen hozzáférni, megbuherálni, kiiktatni, stb.
Szóval kicsit jobban lefogja a hangot mert elég zárt az a rész. Lehet, hogy teszek majd be mégegy szirénát előre is. Szerencsére erre felé nincs olyan nagy veszély, hogy ellopják, mint pl. Bp-en.
Igen, de nem mindegy hogy azért ajánlják mert ezzel keresnek a legtöbbet vagy pedig azért mert ez működik a legjobban!
tangerine: neked milyen szirénát tettek bele piros krumpli nagyságút? Mert az enyém úgy visit hogy nem nagyon lehet megmaradni mellette! Nekem ezt valószinű már tudták mert minden tökéletesen működik, csak én a radart utólag leköttettem róla hogy ne riasszon rá!
Illetve még annyi hogy régebben olvastam egy másik oldalon (egy kifejezetten autó-motor lopással foglalkozó egyén irta miután elkapták) hogy a legegyszerübben ellopható a közeledés érzékelős riasztó mert folyamatosan küldi a jelet, amire várja a választ a távirányitótól, igy azt egy egyszerü kütyüvel lehet dekódolni... És meg se tudod hogy kinyitották, mig a pager még ilyen esetbe is ugye pittyeg a te nyitod akkor is... (már amelyik tudja a közeledés érzékelést)
Nekem is az van. Az a lényeg, hogy keresztbe kell beszerelni a motorba, hogy a dőlésérzékelő is jól működjön. Legalábbis az enyémben át kellett szerelni.
Azért a Sentinel a legdrágább megoldás ennél a boltnál, így te is azt kaptad.
De ezek szerint én is ezt fogom betetetni, gondolom elégedett vagy ha ajánlod.
Egy haverom régi barátja az egyik szerelő és ő kérdezett rá hogy szerintük melyik a jobb, mert ha te odamész mint ismeretlen rögtön úgyis a legdrágább megoldást fogják ajánlani nem biztos hogy a legjobbat! Nekem a Dés utcába rakták be, ott van egy nagydarab srác ő tényleg profi asszem zsoltinak hivják de nem biztos egyébként a 4 szerelőből 3nak ugyan az a neve ugyhogy tök mind1.. Ők is foglalkoznak xenonnal, de ami nekik van sehogy nem ment be a békába, majdnem 4 órát szenvedtek vele, a kábel kiosztása miatt sehogy nem tudták elrejteni...
mindenki feldobozolja
egyébként elképesztő masina ez. biztos nem volt százas, aki tervezte.
majdnem össze is törtem. az előttem levő kocsi belement az út közepére kirakott, kivilágítatlan, kátyú miatt terelőtáblába és besatuzott. még jó, hogy ezeket a kerékpárokat a teleportkészülék mellett igen jó minőségű patkófékekkel szállítják, mert rámarkoltam és íppeghogy kikerültem... komolyan nem normálisak akik azokat a táblákat kirakják....
Nekem gyári dobom van (mint tudjátok )
KG-9 LCD PAGERES motorriasztó
Itt láttam:
http://www.autoriasztok.hu/mot...
Tök ugyanazt írják róla, mint a Sentinelről...
még.
a lényeg, hogy a tartóvashoz (2 laposvashoz melyek merőlegesek motor hosszvonalára ) 2-2 csavarral rögzíthető a konzol.
szerintem ha olyan konzolod van, ami sok helyre rögzíthető, akkor erre is fel lehet tenni..
majd igyekszem azért fotózni is!
más:
gumi üzletből lett valami?
sanyi téged is kérdezlek, eléggé fogy a hátsóm...
Szóval kicsit jobban lefogja a hangot mert elég zárt az a rész. Lehet, hogy teszek majd be mégegy szirénát előre is. Szerencsére erre felé nincs olyan nagy veszély, hogy ellopják, mint pl. Bp-en.
tangerine: neked milyen szirénát tettek bele piros krumpli nagyságút? Mert az enyém úgy visit hogy nem nagyon lehet megmaradni mellette! Nekem ezt valószinű már tudták mert minden tökéletesen működik, csak én a radart utólag leköttettem róla hogy ne riasszon rá!
Illetve még annyi hogy régebben olvastam egy másik oldalon (egy kifejezetten autó-motor lopással foglalkozó egyén irta miután elkapták) hogy a legegyszerübben ellopható a közeledés érzékelős riasztó mert folyamatosan küldi a jelet, amire várja a választ a távirányitótól, igy azt egy egyszerü kütyüvel lehet dekódolni... És meg se tudod hogy kinyitották, mig a pager még ilyen esetbe is ugye pittyeg a te nyitod akkor is... (már amelyik tudja a közeledés érzékelést)
De ezek szerint én is ezt fogom betetetni, gondolom elégedett vagy ha ajánlod.
Nekem is az általad linkelt cég rakná be.
Ők mondták h a Piranha sz*r?