Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem minél több dolog van a motoron annál kevésbé fogják megkockáztatni a lopást. Aki kinézi, és mindenképp a tiédet akarja elvinni az el is fogja, de ha csak utcán meglátják, oda megy, látja hogy van rajta egy kar vastagságú lánc, esetleg megkocogtatja visit mint a vadbarom, meg se fogja próbálni... Én nem is igazán hagyom olyan helyen ahol a pageres hatótávon kivül lenne.. Ha tudom hogy olyan helyre megyek, akkor inkább választom a kocsit... De én azért sokkal nyugodtabban alszom hogy tudom hogy ha hozzá nyúl akárki a garázsba tuti hogy az egész utca felébred és nekem meg az éjjeliszekrényen visit a pager!
pontosítok: a radar felesleges...
RIASZTÓ:
nekem itt szerelték be - motor guard a neve - : (50 körül volt..-viszont xenont is tesz be a srác, azzal se semmi gond egy éve..(kb20e))
http://boldogalarm.uw.hu/

pageres, uaz ahogy elnéztem mint a sentinel.
radar is van hozzá, de azt csak külön kapcsolóval javaslom, ui 4-5* annyit fogyaszt mint a riasztó, szal 4-5 nap alatt leszivornyázza az akksit. amúgy alig használom, szerintem felesleges, de ki mit gondol.
csak pagerest vegyél, bár a hatótávolságtól és a pager hangerejétő(sőt asszem rezeg is az enyém) ne várj csodákat.
szerintem a sziréna se nagy kunszt, de én megalomán maximalista vagyok.

ami hasznos sztem az egy hatalmas vastag lánc-atom lakat(50e?)

és húva nagy SZERENCSE!
szerintem nem csak. lefotózom majd, max hétfőig...
Én mikor elhoztam a szalonból nem haza hoztam hanem a riasztósokhoz! Megbízható forrásból mondom (én is a pirannnyát néztem ki) Isten mencs hogy azt rakasd be! Nekem Ők rakták be a sentinel 1100 (kicsit drágább mint a piranha de többet is ér) Pageres, legkissebb érintésre is pittyeg rögtön ott is nálam is, mozditásra pedig durván visit! Plusz én rakattam bele még egy radart ettől teljesen függetlenül, amit az ülés alatt lehet kapcsolni, mikor adja a jelet szirénára küldi igy pittyen kettőt ha mondjuk 1 méteren belülre lépsz! Azért nem jó ha a riasztón vana radar, mert ezeket cabrió kocsikra tervezték ezért lépten nyomon riasztana ami nem túl jó mondjukha járdán hagyod a gépet és emberek sétálgatnak mellette... Megjegyzem 1x se volt még bekapcsolva a radar... Bármi kérdés van szóljatok.. Fuck ez megint hosszú lett..
jaaajjj de rég voltam má itt ...háháááá mingyáá nyááár
Azt sajnos nem, de tudok olyat aki igen.
Tényleg: riasztót nem szereltek be?
jó gondolod.....
Ezt?

MOTO-DETAIL GEPAECKSET
http://www.louis.de/_405823c0a...

Mert én marhára nem találtam a helyét a gépen, nem is használom... gondolom ti maszkolnátok az idomot és felraknátok nekem... jól gondolom?
Abból az egyszerű lajosost használtam és jó volt.....csak arra kell vigyázni, hogy az idomokat le kell maszkolni különben lejön a fény.
Ha van tapasztalatotok: A textil oldaltatyók mennyire rakhatók rá a békára, a pántok hol mennek? Az egyik gondolom a hátsó ülés alatt, s a másik?
Nem. Azt már én fogom lehasítani, amikor odaérek a sziréna hangjára. De inkább ne legyen ilyen...
akkor hajrááá, aki meg szemet vet a békára, annak hasítsa le a fülét a sziréna :)
Én már képben vagyok. Az olcsóbbra "lehet" kötni radart, a drágábbra már rá van kötve. A típusszám tényleg ugyanaz.
Oké, biztos, de azért keress rá, mert ahogy nézem, mindenhol más az ára, de a cikkszám/a termék ugyanaz, szóval egy hívást megér egy-két helyre...
Igen, de ebben nincs benne a radar.
Itt most csak 25 pénz, a szerelést nem tudom:
http://biztonsagtechnika.bolt....
Azért annyiból nem jön ki (ez a radaros, kódkártyás verzió): beszerelve: 40900 Ft. - eladási ára: 30900 Ft.
eszpeti: nem tudod véletlenül, hogy a csomagtartóra csak Hepco doboz jó?
egyébként a békán ez a problémám, azt a rohadt nagy és nehéz láncot sehova se tudom tenni, ha nem nagy túrára megyek...a banditnak befért az ülése alá
igen, ez egész jónak tűnik, bár nem értek hozzá...25pénzből megvan
igazság szerint pl. az ellopott járgányomon ez se segített volna, a keréknyomokból tudom, hogy pillanatok alatt kihúzták a kocsik közül, s valszeg bedobták egy furgonba...ha szól a riasztó se érek oda, mindenki más meg ilyenkor tojik rá... szóval teljes védelemre ez se jó, de azért sok mindenkit elriaszthat ha megszólal...
Én is a legutolsót teszem. Nincs jobb ötletem, na meg jön a radaros riasztó bele (ezt néztem ki: Piranha CS-59A).
Na, ja, de kamera alá teszem, vagy fizető parkolóba, ablak alá...stb. + vagy a csak flexel vágható lánccal gázcsőhöz kötöm...