Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látom már megoldva
baripeti keres nagyon Téged. megtalált
hát ez az, miért nem lehet a gyári is hasonlóan nagy felület? több levegő, jobb égés, jobb teljesítmény, jobb fogyasztás, nem?
Itt vagyok
Gondolom a nagyobb teljesítményhez több levegő kell és ezért a nagyobb felület=nagyobb szállítási képesség.
Mondjuk azért ez nem kis különbség.
10-ig jöhetsz
Szia Maci

Ma este meddig zavarhatlak?
megoldva, széthúztam szereléskor egy csatit, azóta nem ég

Blue, az lepett meg, hogy míg a gyári felület az 50cm széles szűrőn kb. 12 cm addig ezen teljes felületen szív.
Elvileg nem kéne, de kérdezd meg Ago-t a pc topikban.
Ezen mi lepett meg?
Nem erről szól?
Sanyi, Banditó, beraktam ma a PC-t és a sportlégszűrőt. Viszont ég az FI lámpám. Elbasztam valamit, vagy ez a PC esetében normális?

A sportlégszűrő meglepett. A gyári légszűrő mellé téve van vagy 3 szoros a légáteresztő felülete.....
Az kis sebességű frontálisnál bokából szaggathat.....ugyanilyen véleménnyel vagyok az utaskapaszkodóról a tankon......remélhetőleg tévedek.........pl egy időben az SV-kre tettek a középső csavarra gombát és az még kis esésnél is térdnél törte a lábat.......
5184-en
jelöld már be légyszi, hogy mire gondolsz és melyik képen mert tisztára összezavarsz......
Itt jobban látszik!
A lenti bk van egy érdekes borulás védő! Látot már valaki ilyet eladóba vagy ez egyedi lehet?
Ja itt a kép!
Hát ezt jól össze szegecselték!
190/50 vagy /55 bőven elég rá.
Nem újat vettél?
b-kingre milyen papucsokat ajánlanátok? átlagos használatra, pályázás mostanában nem valószínű. csak tapadjon és viszonylag legyen tartós.. nézelődtem, de 200-as hátsógumi nem igazán gyakori..
Köszi, asszem vele telón beszéltem, majd jelentkezik vmikor...
Küldtem hozzád egy kawás srácot hétfőn, megkeresett?