megszólítva érzem magam.
az utaskapszkodó sokat lendített a hátsó ülés pakolhatóságán(mármint asszony ügyileg...)
aztán a hepco doboz óta meg kifejezetten nem panaszkodik, bár ugyebár a doboz hátrébb van mint az utas, de biztonságot ad, hogy gyorsításkor nem zuttyan le hátr, PLUSZ a hepco olyan konzolt ad, ami kvázi hátsó középső kapaszkodóként is szolgál(főként ha nincs fent a doboz), ami remek.
ha küldesz mail címet küldök dobozos képet...
a B-King pakolhatóságáról kérdezgetnék. olvastam, hogy a Hepco gyárt topcase tartót B-Kinghez. valaki próbálta már, hogy mennyire lesz idétlen tőle a motor? oldalra meg ha jól tudom csak szövet oldaltáskákat lehet felpattintani. a hátsó ülés pakolhatóságával kapcsolatban mik a tapasztalatok? mármint asszonyügyileg
mennyire bírják a gyűrődést? esetleg utas-kapaszakodóval?
Igen, de az nem a Kingen kezdődött. Ez a 4X meg 2X év motorozás. És azóta letudtam a Kinggel egy szlovén-horvát túrát és még a nyakamon a fejem. Na jó, néha recseg
tudom Ez neked már nyomulás?
Azért megnéznék egy csajt, ahogy a 240 kilós motort pakolja De képeket nem azért kértem, mert erre verem otthon, csak jó látni kivel beszélgetek.
hú, a 30valahány nem hangzik jól, én szereztem egy gyárit ami nem túl nagy és furkálni kell...
de még nem tettem fel...
nem szeretek furkálni műanyagot....
nem izeg mozog menetközben ez?
és előre is köszönöm!
Ha nem, akkor a nickem+freestart.hu
az utaskapszkodó sokat lendített a hátsó ülés pakolhatóságán(mármint asszony ügyileg...)
aztán a hepco doboz óta meg kifejezetten nem panaszkodik, bár ugyebár a doboz hátrébb van mint az utas, de biztonságot ad, hogy gyorsításkor nem zuttyan le hátr, PLUSZ a hepco olyan konzolt ad, ami kvázi hátsó középső kapaszkodóként is szolgál(főként ha nincs fent a doboz), ami remek.
ha küldesz mail címet küldök dobozos képet...
mennyire bírják a gyűrődést? esetleg utas-kapaszakodóval?
előre is köszi a válaszokat!
És bocs Nagyvasas emberek,hogy beugattam ide...
Kéne rittyenteni ez összeröffenést. Megcsodálhatnánk egymás motorjait...
Meg legalább kiderülne ki kicsoda
Azért megnéznék egy csajt, ahogy a 240 kilós motort pakolja De képeket nem azért kértem, mert erre verem otthon, csak jó látni kivel beszélgetek.
Bandito, hogyé lenne az a Béka, és mik a paraméterek? írhatsz a falconwing kukac freemail hura is. előre is köszi!
de még nem tettem fel...
nem szeretek furkálni műanyagot....
nem izeg mozog menetközben ez?