Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Velem 17.30-kor tudtál volna az M1M7 kivezetőn találkozni
Túl vagyok az idei első körön.
Tudtam hogy valami hiányzott már idén (és ezt a csajomnak is elmondtam ), húúúúúúúúú de jó volt!
Ez megvolt, a kérdésem még mindig áll.
Sólyom: Csak nem a jászberényi gépet vetted meg?
Halihó!
Nem közülünk volt valaki akivel összefutottam fél4-4 fele a 0-áson? Csömör - Kistarcsa között randaliroztunk 1 sort! Valaki mintha mondta volna hogy arra felé lakik?!
Nahhh, mégis?
Egyszer már elnyertem előled egy párral (igaz azok 0 kmesek) - most még az nálam a garázsban vár a sorsára (remélem idén fel kell kerülnie )
mennyit gondoltál érte? Párban érdekel, 35-ért.
bár elgondolkoztat, hogy valszeg nem forgatták át havonta kerekeket az elmúlt 2 évben....ami nem túl szerencsés szerintem....
lőttem mailt.
A garanciális kötelező éves szervizre is érvényes az akció?
Sokan szidják itt a gyári gumit.
Biztos én nem megyek a gép határán, de nekem nincs vele bajom, főleg annyira nincs, hogy lecseréljem. De te tudod.
Motulból minimum a 7100-ast, de inkább a V300-at. Ne spórolj, az 5100 kevés szerintem.....
blueeye: új, csak hallottam, hogy a gyári gumi esőben kevésbé jó. nekem meg fontos lenne. esetleg meg is válnék a gyári szettől, ha valakit érdekel. jelenleg 960km van benne, de ez a hétvégén erősen változhat falconwing kukac freemail

holnap viszem olajcserére. Suzuki szervízakció akció van, Motul megy bele. Félszintetikusat vagy szintetikusat ajánlotok?
a szervizben ingyen es szepen leveszik a matricat , csak ne alljon sokat a gep napon mert akkor lehet meglatszik a helye / bar ez most nem fenyeget /
Egy csomó motornál így van. Attól függetlenül én mindig cserélem. 1500-2000Ft-tól nem fogok a falnak menni.
én hallottam oylat hogy midnen másodiknál most hogy hol
Ne tedd!
(de amúgy cidázni a szó )
Az hülye aki sajnálja az olajszűrő árát!
Azt ne mondjátok hogy nem kell minden olajcserénél szürőt cserélni.... ilyet még nem is hallottam mingyá lecitázom magam...
Ahhh köszi. találtam én is a neten sok mindent, de pont ezt nem
üdv! Van itt elvileg egy -bandito- nevű felhasználó és ha minden igaz talán eladó sorba kerülne a békája.
Mellékelve.

Amúgy keress rá erre a neten:
gsx1300 bking k8_service_manual.pdf
sok helyen ott van a teljes Sevice Manual
Nem tud vki befényezni, vagy linkelni egy táblázatot a kötelező szervízeken végzendő cserékről/átnézésekről/javításokról? Igazság szerint a békához adott könyvből ez hiányzik, de lehet hogy csak az enyémből.
Akkor nem lehetne eladni a tuning termékeket.