Velem 17.30-kor tudtál volna az M1M7 kivezetőn találkozni
Túl vagyok az idei első körön.
Tudtam hogy valami hiányzott már idén (és ezt a csajomnak is elmondtam ), húúúúúúúúú de jó volt!
Halihó!
Nem közülünk volt valaki akivel összefutottam fél4-4 fele a 0-áson? Csömör - Kistarcsa között randaliroztunk 1 sort! Valaki mintha mondta volna hogy arra felé lakik?!
Nahhh, mégis?
Egyszer már elnyertem előled egy párral (igaz azok 0 kmesek) - most még az nálam a garázsban vár a sorsára (remélem idén fel kell kerülnie )
blueeye: új, csak hallottam, hogy a gyári gumi esőben kevésbé jó. nekem meg fontos lenne. esetleg meg is válnék a gyári szettől, ha valakit érdekel. jelenleg 960km van benne, de ez a hétvégén erősen változhat falconwing kukac freemail
holnap viszem olajcserére. Suzuki szervízakció akció van, Motul megy bele. Félszintetikusat vagy szintetikusat ajánlotok?
Nem tud vki befényezni, vagy linkelni egy táblázatot a kötelező szervízeken végzendő cserékről/átnézésekről/javításokról? Igazság szerint a békához adott könyvből ez hiányzik, de lehet hogy csak az enyémből.
Túl vagyok az idei első körön.
Tudtam hogy valami hiányzott már idén (és ezt a csajomnak is elmondtam ), húúúúúúúúú de jó volt!