Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem, ennek a hőleadása sokkal alacsonyabb, nem teszi tönkre sem a foncsort, sem az UV álló műanyagból készülő búrát, ami asszem 90 óta az összes.
a lampabura birja? nem szinezodott el? lehet, hogy hulye kerdes...
Tudom, de ő róluk beszélt pár napja.
na ja de sosem kezdm azzal, hogy szevaztok, kolléga vagyok 10 alkalomból egyszer kerül elő a flekó, amikor már nagyon a lehúzásra megy, és olyankor általában elmesélem a szabályos igazoltatást és a rendőrök jogait. Volt már pár alkalom, amikor ezt úgy kellett tennem, hogy nem a saját, hanem a velem motorozók miatt. És soha nem szóltak a xenonért, még akkor sem amikor 6 motorból 3-ban virított.
:) sok ilyen van
Most váltottam mailt a Sakáldob gyártóival...szép-szép dobok, ügyes emberek, bármilyet legyártanak, de nincs E minősítés...még várom a pontos árkalkulációt, de ennek hiánya nem túl nyerő
Asszem' erről van szó:

http://simabela.extra.hu/kezdo...
Ezek egész jó árak.

Ha jól értem megmaradna a kinézet és "szabályozható" lenne a hang?
van erről valami a neten?

Esetleg ha többen összeállunk még jobb lehet az eredmény.

De nekem is alap az E minősítés.
lehet tudni, hogy ez melyik gyártó? én is most futtatom a témát, de mindenképp EU-szabványt szeretnék...
no, megjött az ajánlat: 35-ért átalakítják a gyárit, vagy 70-ért csinálnak új csöveket, amelyek illeszkednek a gyári burkolat alá és ezekbe akár furulyát is lehetne csavarozni nyugati túra esetén. hát nem szívesen barmolnám szét a gyári dobot..
Ezen a "szakmabelin" jót röhögtem, lehet ezt sokféleképpen érteni
De Te szakmabeli vagy, nem?
okos. erre nem is gondoltam.
nos urak, nem került be a PC, megintcsak anyagi okból, és dollar sem viszi el ahogy kinéz, szóval ha valakit érdekel.....
én autós szettet vettem a dcstuning.hu-ról, így van egy tartalék izzóm és trafóm is.
ok, koszi!

tudsz mondani (akar mailben is), hogy hol vegyem meg?
nem tudom mit aggódtok az izzócserén...

próbáljátok egyszer a magasságát beállítani...(nekem xenon miatt kellett...)
leszedni az egészet, állítod, majd visszacsavarozod és megnézed milyen lett...természetesen általában uezt töbször kell mire jó lesz....
és persze teljesen vissza kell csavarozni mert akkor áll csak jól....
három éve van bent, már a GSR-ben is ez volt, igazoltattak vagy ötször, meg sem szólítottak érte, úgyhogy én nem tartanék ettől.
Tudom, de ha nem muszáj nem szedem szét. Majd ha kiég...

na, ezert orlodom...
xenonnal csak a buntitol felek.
szerintem nem
A xenonhatású jól néz ki, de éjszaka nem látsz vele. A +90-ért kidobsz 3600-at, aztán úgyis xenon lesz
le kell venni az első fejidomot műszerfalastól, mindenestül, ez négy torxcsavar, majd a lámpa hátán pár talán négy csavar tart egy takarólemezt, a helyzetjelzőt e nélkül is lehet cserlélni, ha sebészkezed van, a lámpa vagy 5 perccel hosszab.
vegulis 3600ft 2 darab... esetleg egy probat meger.
A másodikra