Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ismerem a gyári kipuff felépítését. Ugye kívülről van rajta egy műanyag ház. gondoltam arra is, hogy Sima Béláékkal csináltatok végeket úgy, hogy belemenjen a régi helyébe.. hülyeség?
Nekem Two Brothers van fent. Tényleg nem olcsó, de nekem ez tetszett, és van hozzá féklámpa meg rendszámtartó amit a többihez külön kell megvenni. Érdemes sok helyen utánanézni, rákérdezni szoktak engedni az árból.
Ja és nagyon hangos. Nagyon. De lehet hozzá venni hangtompító betéteket párezerért, amik tőlünk nyugatra hasznosak lehetnek
Sziasztok!
A gyári kipuffert szeretném lecserélni. Gondolom akinek már régóta le vagyon cserélve, annak bőven van tapasztalata is. Mire érdemes cserélni (ár-érték arány)? A yoshi és a two brothers elég drága, legalábbis nekem. Szóval, van-e más érdemi lehetőség? Előre is kösz
szevasz Maci!

tudom, hogy van sajat topicja, de egy olyan embert akarok megkerdezni, akinek van tapasztalata: volt mar hatrany belole, hogy xenont tettel a motorba? vagy barmifele gondod akadt-e pl. a mukodesevel (gondolok itt az inditasra) ?

koszi!
hát.. tegnap lefoglalóztam és ha minden igaz kedden már hozhatom
a hang nekem is kellene, csak nagyon tetszenek a gyári végek. azért kérdeztem, hogy lehet-e kezdeni velük valamit..
na és megvan már a jelölt? Hol veszed, melyiket?
Nekem pl. nagyon nem tetszik a gyári, dehát ettől lesz egyedi a motor. A xenon nekem is bent van, nem mindegy, látnak-e vele
Egy kis zaj kell!
nekem is jobban tetszik a gyári, de elkeserítő, hogy mennyivel kevesebben vesznek észre az utakon, ha nem a yoshi van fent...ha csak a hangtompítót beleteszem, már alig... el lehet képzelni milyen a gyárival...
és nekem xenon is van benne...így elég rulez a hatás!
akkor már ketten vagyunk, mert nekem is kifejezetten tetszik :) azért nem szívesen cserélném, mert amiket láttam, azok nem jöttek be (yoshimura, two brothers)
Ha zavar a kis hang és a kinézet -- cserélni kell!

Megjegyzem nekem (szinte egyedül) tetszik...
köszönöm a képeket!

gyári kipufogóval lehet valamit kezdeni (hang céljából)? vagy nem érdemes vele szórakozni?
dobozzal...
konzol képek...
Hát így könnyű. Köszi!
Esetleg ez még segithet kerék ügyben!
rear wheel
És amit linkeltem nem magyarázza el elég részletesen?
Némi töprengés után azt kitaláltam. Az alátétekből meg gyűrűkből van sok.
fék jobbra lánc balra
mit nem tudsz?
Uraim!
Szégyelem, de az gáz, hogy egy hónapja szét kaptam a hátso kereket és most nem tudom melyik oldalra melyik kütyü való ! Jó lenne egy rajz!
az a fokt., ja

a duora csak azt helyeseltem hogy van bkingre.
az asszem a motoparts...
fokt motor.
a duodrive biztosan...
köszönöm az infókat! néztem a kapaszkodókat, de egyiknél sem írták, hogy B-Kingre felszerelhető, de ezek szerint igen.
én óbudán a faluházban vettem de bolt neve ne ugrik be...
60 akonzol, 50 doboz és 20 a dobozon a darab szivacs.

ezek tavalyi árak.

az utaskapaszkodó nekem duodrive van, azt ismerem,azt az amargóban szereztem be, 40 felett volt, de pontosan nem emlékszem......