Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm, ezt a gumis dolgot észben tartom
ja, nem lesz melegem.. pedig holnapra még szabadságot is vettem ki..
Basszus, nem lesz meleged, remélem legalább + lesz a hőmérséklet... arra különösen vigyázz, hogy a gumik nem ilyen körülményekre vannak kitalálva, hamarabb kipörög a hátsó...
Én az elsö 800km-n nem húztam neki stiftet, de kb ennyi. Mondjuk arra tényleg érdemes figyelni, hogy a gumi az egy távtartó a motor meg az aszfalt között. Ez maradjon is így
Sokat mentem Ausztriában, ha nem üvölt, nem nézi senki. Elvileg kell az E betü, de nekem még egyszer sem kérték, pedig már igazoltattak párszor. Olaszoknál is állítottak már meg de a kipufogóért nem szóltak. Nem volt benne hangtompító. Ez egy Yoshi volt egy gsxr1000-en. A two brothersben sincs E, de a tompitokkal nem olyan vészes.
Hogy a gumis fele mindig alul legyen! Amúgy szinte semmire, 6000 fölé ne forgasd, de normál módon közlekedj vele, és nem lesz semmi gond.
ejj, holnap hozom el a lovat.. bejáratásnál mire kell ügyelni?
Köszi, ránéztem. Június eleje-közepe nálam kilőve, nem érek rá...
Ha nagyon hangos, akkor számíthatsz rá!
inkább Erdélyben szoktam csavarogni, Ausztriában még nem motoroztam. ott ilyen szigor megy? mondjuk ha gyári a kinézet, akkor is szarakodnának?
gyere velünk a dolomitokba, ha van kedved, csak szólj kutyának a hegylakók topikban, és olvasd el az oldalán, miről szól.
Egyenlőre rendőrségen belül váltok kevesebb bér, de a mostanit már nem bírja a gyomrom, szóval ez amolyan félváltás. De közben szervezem én is a saját boltom
Attól sok minden függ, igaz én még életemben nem váltottam munkahelyet , tudom "csodabogár vagyok", de úgy nem nehéz (vagy pont ez a nehéz?) hogy az ember a sajátját vezeti...

Idén nekem még csak 1 túra körvonalazódik, de talán összejön itt 1-2 B-Kinges túra, rendesen feltűnőek lennénk
tavaly nekem 8 jött össze, akkor volt egy horvát és két osztrák utam, idén megyek a Dolomitokba is, a horvát kimarad, szerintem meglesz a 10 körül.
Na meg nagyban függ attól mennyire jönnek be a számításaim, ugyanis munkahelyet váltok.
Persze nem rossz, mostanában van olyan év hogy 5 sem jön össze nekem, csak arra írtam, hogy az átlag 7 egyáltalán nem kirívó.
tudom, hogy van itt, aki asszem 50-60 ezret ment ket ev alatt, de az evi atlag 7 az jo. szvsz.
10 év alatt?
a 70 ezer csak motorral volt? mert akkor az nemsemmi!
Engem is! 10 év és 70e km alatt nem sok, kopp kopp.
nekem ausztriában egyszer kérték a Remus dobom tanúsítványát...mondjuk tudtam, hogy előfordul, így nálam volt
blueye: igen, ahogy mondod.
nekem az Intruderemre csináltak Béláék dobokat és nagyon meg voltam elégedve velük. volt hozzá furulya, amit bele lehetett csavarozni és úgy az eredetitől kicsit hangosabb volt az eredmény, de jóval csendesebb, mint anélkül, de egyszer sem használtam ez szép kerek mondat lett :)
az elmult 10 ev alatt kb. 3x igazoltattak. remelem tartjak ezt a jo szokasukat.
magyarországon még a vizsgához sem kell.
az az igazság, hogy ha ehhez jutnak el akkor már mindegy.
E minősítés kell a vizsgán kívül valamihez?
hat meggyoztel. korulnezek neten (amit irtal, az szimpatikus hely) aztan remelem, nem buntetnek. bar igyekszem nem okot adni ra (a lampan kivul).
oké, azt nem láttam, sorry