Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem nagyon vagy kepben az arakkal latom.Itthon 90 egy ilyen hatso.Parban 75.
párban az elsővel? az jó lenne..
amúgy sanyi intéz nekem elvileg valamit , de azért köszi!
eszpeti, jövő hónapban hozok gumnikat, mond meg mit szeretnél és mondok jó árat. A Corsa 3 például 47.000 ebben a méretben.
Új gumit kell venni gumis boltban x összegért és akkor nem lesz ilyen gond! Aki meg félig használtat vesz, meg 1 pályanaposat, meg hasonlók az meg azért veszi olcsóbban mert benne van a rizikó!
van itt a fórumon pár srác akik mesélték, h motoroztak pályán 6-7éves pályagumival és semmi gond nem volt velük úgyanolyan jók voltak, úgyanazt a köridőt tudták menni vele! szóval nem azért mondom mert bárkit rábeszélni szeretnék! A gyártó szerint 2010 35 hetéig hivatalosan eladható a gumi listaáron! Ez a gumi külföldi raktárból lett hozva nem itthoni kirakatgumi volt! amúgy tipp, h itthon nézzétek meg azt a gumit amit kereskedőtől vesztek mert magyarországra általában kinti beragadt gumik kerülnek és az akkor szokott kiderülni mikor az ember otthon kicsomagolja szóval figyeljetek!
köszi, akkor hadd vigyék...
kicsit koros nekem...
idén már nem biztos hogy fogsz velük
tavaly nem egy motorral találkoztam amin 2001 es gumi volt
Ehy 7 éves gumit akármennyire szakszerű, nem tennék fel a motorra.
hibátlan gumi nincs kirepedezve mintha most gyártották volna
DOT: 3503 az-az 2003 35hetében gyártották szakszerűen tárolt gumi nem kint a szabadban a napfényben lett tárolva! Amúgy elvileg eladva valamelyik nap viszik el. (ha véletlen mégse vinnék el, akkor ha még érdekel szólok)
sv-re vettem ilyet elölre, ott jó volt, de még mindig kérdés, hogy ez mikori...?
Ki mondta hogy szar gumi?
nehogy azt hidd, hogy ez egy szar gumi, nekem volt Busán, és volt olyan jó, mint a PP2CT csak 5500 kilométer helyett 8000-et ment egy hátsó
Opel corsa?
akkor
sima Corsa.
ez diablo corsa III? és mikori gyártású?
Hello Mindenkinek!
Pirelli Diablo Corsa 190/50-17 0km-es a gumi vadiúj! 25ezer ft-ért. Kanyarvadászatra, túrázásra kiválóan alkalmas! Akit érdekel az írjon és megbeszéljük!
elment a másikra is
jaa az msn-es e-mailem az nem él! bocsesz! felraktam adatlapomra amire tudsz irni!
thebear MSN! :D
dollar, email.
hmm.. kár.. oks ahogy gondolod! Ha esetleg mégiscsak úgy döntetnél hogy megszabadulsz tőle szólj!
á, megijedtem, hogy Hoitei kiábrándul belőlem, na meg nem hagy nyugodni a gondolat, milyen lehet, úgyhogy pénteken berakjuk a szervízben.
Bocs, dollar