Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért a szlalompálya, amikor végig kell menni rajta....na azt megnézném, hogyan csináltad. Nem volt akkora hely a bóják közt, hogy beforduljak vele, és nem én voltam a béna. Mondták
Szia

Én voltam a Motorshow1-en. Nekem nagyon tetszett. A motoros rendőrök oktatója tartja a képzéseket. Addig csináltatja veled, amíg meg nem csinálod rendesen! Még egy rutinos motoros is tanulhat ott! szerintem egyébként a B-Kingel a súlyához képest nagyon jól lehetett a gyakorlatokat kivitelezni! Elvégre ezért is király a B-King!
hát jah, meg nem igazán azért mennék hogy végig szenvedjem az egész napot... sokkal inkább hogy megtanuljak 1-2 dolgot..
csak te is olyan vagy mint én, hogy bosszant
Azt mondta egy motoros rendőr barátom, aki ott oktat, hogy a Bking nem oda való. Mondjuk megvárta, míg azt mondtam, hogy nem csinálom tovább, és a csizmámból kiöntöttem az izzadságot, de az nekem szólt
Max elmegyek az Sv-vel.. Bár szerintem azzal se lenne könnyebb.. De legalább ha azzal dőlök el nem kapok ideggörcsöt...
Okok, én is erre gondoltam, de úgy sejtem hogy nem véletlenül lehet azt kiszedni? most ha beragasztom... és ki kell venni utána valamiért... Meg végülis.. sok baja nem lesz ha igy hagyom a retekbe akkor se.. elvégre ha benne van a kulcs akkor nem tud kiesni, kulcs nélkül meg ritkán motorozik az ember...
arra menj, nagyon dícsérik, bár vért fogsz izzadni Bkinggel azokon a tesztpályákon, próbáltem.
A gyújtáskapcsolóra: pillanatragasztó

na de komolyan én egy kis kétoldalú ragaccsal megpöccenteném és nem izzadnék miatta.
huhh, de pihent agyú itt vki! Látszik, hogy a mocizás nem fáraszt le...
figy, ha van neked is egy törött azzal már tudsz itta piros hol a pirost játszani ami komoly nyereséget is hozhat némi gyakorlás után... Jól gondold meg.. (ja a lyukat a tetején egyszerüen leragasztod szigszalaggal, igy az adott papír galacsin mozgáskor ráragad, igy felemeléskor tuti a nyerés... de ne mond el senkinek... )
fene tudja....a két törött kevésbé izgat...
Nem kell cserébe két törött? Hogyéé adnád?
Nekem van egy, kettőt törtek el 2 szervizeléskor az enyémen. Le akarják feszíteni ahelyett, hogy elfordítanák.
Ezt nem hiszem el komolyan mondom... Mikor szerelték be a riasztót a mocimba szóltak hogy el van törve a "gyujtáskupakom" (ami a kulcslyuk körül van szürke kúp) és csak a drága jó gravitáció tartja a helyén illetve ha benne van a kulcs akkor az.. Na erre ugye multkor linkelt valaki hogy vannak eladó cuccok vaterán, és hála az égnek volt is egy ilyen kütyü gyorsan le is csaptam rá 1000ft+900 posta ktg.. Ma meg is jött hát nem ugyan úgy le vannak róla törve a tartó pöckök? Azt hiszem agybajt fogok kapni... Szerintetek mit csináljak? (nem szállitás közbe tört le mert nem volt a csomagban)
Ez nem a ringes! Az tartja aki a motoros rendőröket is képzi!
Holnap megyek! Szombaton van turnus váltás!
De valószinű kint is tudok majd netezni mert lesz wifi... elvileg!
arra nem, ha ez a ringes Szabó Attila féle. Menj a motoros rendőrök által szervezettre.
Te nem síelsz?
Érdekes, pedig a PP2ct többet elmegy mint a Corsa vagy a Corsa III.
Gyerekek, volt már valaki ilyen "Motorshow1-es" képzésen? Vagy valami hasonlón? Terveznék tavasszal valamit de nem tudom mire érdemes befizetni...
mondjuk mindig jó volt a szemem ehhez....:)
valahogy mindig a legdrágább cuccok akadnak fenn
ez az egyik legdrágább gumi jelenleg az országban.
durva árak vannak basszus....
attól semmi baja....nekem most egy 2006-os PP2CT ment fel Gyönyörű állapotban...
De fel volt szerelve a gépre
3 éves gumiról beszélsz nem 7-ről....
Akkor nekem a "túltárolt B-kingem" gumijával mi a helyzet? Az még fel is volt szerelve 2007-2009 között, de még tök jó (főleg a hátsó, amit rögtön le kellett cserélnem ).
Amúgy meg épp túltárolok egy garnitúra gyári gumit a tárolómban, sötétben, kiegyensúlyozott körülmények között, de azért bátran felteszem majd az idény második felében (kb. addigra járom majd le - reményeim szerint - a mostanit).