Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem érdekelne a power commander, de nem nagyon találom a számodat az adatlapodon!
Há' még ki se próbáltad!
Az neked volt akciós nem akárkinek!
Nab....meg
Akkor én már nem is merem mondani, hogy van egy eladó olcsó B-Kingem gyönyörűen újá építve...
azt hittem jóparty vagy de ha anyagi gondjaid vannak
Nos, urak, anyagi okokból eladnám a Power Commandert amit Banditótól vettem, occsóért. Telszám az adatlapomon van ha érdekel valakit.
mondjuk itt is regelve van az amelyik motorozik csak nem irogat.......tényleg a tagok között lehet itt keresni?
Hogyne láttam volna. Valamelyik túra képein láttam.
Meg küldönben is: Nálad csak szebb lehet
nem is láttad még......hátha mégis nekem örülnél inkább.....
Ott van az irodában, bármikor elvihető.
Ha választhatok, akkor inkább a lányod jöjjön
Szia, a héten mennénk a cuccért, én vagy a lányom......
Megjelent a Vaterán egy csomó Béka alkatrész:
Vatera-Bking
Úgy látom az elejéből hiányoznak alkatrészek (teló, blokk, váz), de van egy csomó használható dalog, ha valaki még keres ezt-azt a szezon előtt.
Nagyon igazad van! De csunya ez a "tura" B-king! A B-king-nek
utcai izom motornak kellene lennie nem ilyen tura motornak!
ez meg mi? pont a Bking lényege száll el a füstös p*cs*ba ezzel a gnómmal
Hát ez az izé pont azt tudja
Na és mi van akkor, ha csak egy olyan izét teszek bele, ami a gyári környezetvédelmi, elhaladási zaj tiltást veszi ki? Mi a különbség?
Na ne. Minek vett ez az ember Királyt? GT1400-at kellett volna vennie.
Igen, pont ott segít. De pont ezért óvatosabban is kell húzni kettesben a gázkart, pl. utcába befordulva kigyorsításnál, nincsen nyomatékkorlát, ami kvázi kipörgésgátlóként viselkedne, így ki is pörög.
Már a gear2dash benne volt, tavaly nyáron a hungaroringi célegyenesben 286-ig (ennyit mutatott!) tudtam felhúzni. Idén előre 1 fogszámmal kisebb lánckereket teszek (már meg is van), kiváncsi leszek így mit megy. Végsebességet úgysem használom ki.
Ez már szerintem túlzás.
Az is lehet hogy csak az óra csal.
Az enyém is gyári, vissza is áll 251 körülire egy pár másodperc alatt.
ahogy elnézem ezt se japánban állították be....
Gyári állapotban? Nekem 256-nál tilt 6.-ban, de minden gyári.
269 km/h ameddig nekem sikerült feltornázni, de onnét már sehova tovább
na ha kicsit olvad kipróbálom hol tilt le....

ma a mélygarázsban csak 34ig tudtam "gyorsulni"
Nekem is 270nél áll meg az óra gyári állapotban. 192/90 vagyok, tehát nem kicsi :) DE! Kettesben ha hirtelen ráverem a gázt.... hááááát.... nehezen indul meg. Ezen biztos segítenek ezek az elektronikák.