Há' még ki se próbáltad!
Az neked volt akciós nem akárkinek!
Nab....meg
Akkor én már nem is merem mondani, hogy van egy eladó olcsó B-Kingem gyönyörűen újá építve...
Megjelent a Vaterán egy csomó Béka alkatrész: Vatera-Bking
Úgy látom az elejéből hiányoznak alkatrészek (teló, blokk, váz), de van egy csomó használható dalog, ha valaki még keres ezt-azt a szezon előtt.
Igen, pont ott segít. De pont ezért óvatosabban is kell húzni kettesben a gázkart, pl. utcába befordulva kigyorsításnál, nincsen nyomatékkorlát, ami kvázi kipörgésgátlóként viselkedne, így ki is pörög.
Már a gear2dash benne volt, tavaly nyáron a hungaroringi célegyenesben 286-ig (ennyit mutatott!) tudtam felhúzni. Idén előre 1 fogszámmal kisebb lánckereket teszek (már meg is van), kiváncsi leszek így mit megy. Végsebességet úgysem használom ki.
Nekem is 270nél áll meg az óra gyári állapotban. 192/90 vagyok, tehát nem kicsi :) DE! Kettesben ha hirtelen ráverem a gázt.... hááááát.... nehezen indul meg. Ezen biztos segítenek ezek az elektronikák.
Az neked volt akciós nem akárkinek!
Nab....meg
Akkor én már nem is merem mondani, hogy van egy eladó olcsó B-Kingem gyönyörűen újá építve...
Meg küldönben is: Nálad csak szebb lehet
Ha választhatok, akkor inkább a lányod jöjjön
Vatera-Bking
Úgy látom az elejéből hiányoznak alkatrészek (teló, blokk, váz), de van egy csomó használható dalog, ha valaki még keres ezt-azt a szezon előtt.
utcai izom motornak kellene lennie nem ilyen tura motornak!
ma a mélygarázsban csak 34ig tudtam "gyorsulni"