Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja hogy úgy hogy a földön van... így végül is pont olyan, mint amikor használjuk

De továbbra is állítom, hogy garanciaidőn belül ezt ki kell javítania bármelyik márkaszerviznek. Esetleg vidd el máshova.
Kézzel, illetve rátehénkedve.
Kézzel összenyomás? Az nem lehet könnyű vagy tévedek?
Az szép, az összerakás után is csinálja?
A kormánycsapágyon nem észlelhető semmi mozgás-lógás. A kiszedet, lengéscsillapító kézzel hirtelen összenyomásakor viszont produkálja a hibát, ráadásul mind a kettő.
Majd viszek grillsütőt meg sört..
azé egy ilyen idős bélakirályt ne hasonlítsunk bár még az is lehet hogy pénteken már másik motorom lesz
eléggé átnéztük nemrég, remélem nem lesz gondod, persze gyere csak be ha beszélgetni akarsz.... a mentés kurva drága
3 hete jártam arra, nem volt szükség se átnézésre, se mentésre.
Igaz az én gépem még elég új.
több mint valószínű hogy vasárnap indulunk horvátba. javasol egy motor átnézést előtte?( van egy kis gyomorideg, hátha az előző szerelő a blokkban hagyott egy csavarhúzót vagy valami..) aztán érdekelne hogy mi a tarifája egy Horvát motormentésnek bittosamibnembiztos
Miből gondoltátok, hogy lóg? Többnyire nem az koppan hanem mostanában pár új gépen a kormánycsapágy 1-2000 után kicsit lógni kezd, de az állítható. Az én telóm volt szétszedve mert a szimering eleresztette magát 24000-nél, de azonkívül semmi gondot nem találtam.
Ne is cserélje az egészet, csak darabonként tegye.

De a viccet félretéve: garanciában köteles megjavítani, ha egy jól érzékelhető-diagnosztizálható problémáról van szó. Ha nem akarják -- ügyvéd kell, sajnos ilyen világot élünk.
jó a péntek persze....várunk...
akkor jó a most péntek? ld email...
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy valaki tapasztalt már a B-kingnél első lengéscsillapító kopogást. Nem üt föl de, egy normál fékezésnél is koppan egyet. A szervizbe szétszedték és nem látható semmi rajta. A komplett lengéscsillapítót a Suzuki Hungária meg nem cserél. A márkaszerviz meg nem tudja melyik alkatrész, lehet a rossz benne.
Mennyibe került?
(Ezt hol csinálták?)

Biztos az ezres sokkal olcsóbb ennél, írtam korábban, hogy általam vitt olajjal talán 7.000 volt... amargo
hát ja......pl a 12000-es szervizem 56000 volt és a légszűrőházat rosszul tették vissza, ki volt csípve a 3. henger beömlője és eltört a kulcstakaró amit ugyan rögtön cseréltek újra viszont 18000-nél megint eltört csak azt még vissza lehetett tenni így csak most derült ki mikor levettem magam.
sokat agyalok rajta, hogy vajon van-e értelme a garanciának...
Duo Drive a Motorpartsnál lehet kapni
Mindkettő egyformán jó szerintem, de most a Denso-t tudom kb 10%-kal olcsóbban adni mint az NGK-t. Mondjuk lehet, hogy nem véletlenül van gyárilag Denso benne.
és melyik a jobb?
jó, ha majd akkor felírod, hogy mész....
OK.

De azért majd akkor is figyelmeztess légyszi!
Ott még nem kell, de 12000-nél nézd már meg, hogy melyik van benne mert a Suzukikban többnyire Denso gyertya van és lehet, hogy ebben is az volt, de nem kaptam meg a használtat így nem tudom biztosan és amit most kiszedtem belőle az NGK volt.
Az enyém "még" nem remeg. A hétvégén sokat voltam 5-6000 rpm között.
De kösz hogy szóltál, nekem lassan jön a 7000-res szerviz, bár talán ott még nem akarnak gyertyát cserélni.