A kormánycsapágyon nem észlelhető semmi mozgás-lógás. A kiszedet, lengéscsillapító kézzel hirtelen összenyomásakor viszont produkálja a hibát, ráadásul mind a kettő.
több mint valószínű hogy vasárnap indulunk horvátba. javasol egy motor átnézést előtte?( van egy kis gyomorideg, hátha az előző szerelő a blokkban hagyott egy csavarhúzót vagy valami..) aztán érdekelne hogy mi a tarifája egy Horvát motormentésnek bittosamibnembiztos
Miből gondoltátok, hogy lóg? Többnyire nem az koppan hanem mostanában pár új gépen a kormánycsapágy 1-2000 után kicsit lógni kezd, de az állítható. Az én telóm volt szétszedve mert a szimering eleresztette magát 24000-nél, de azonkívül semmi gondot nem találtam.
Ne is cserélje az egészet, csak darabonként tegye.
De a viccet félretéve: garanciában köteles megjavítani, ha egy jól érzékelhető-diagnosztizálható problémáról van szó. Ha nem akarják -- ügyvéd kell, sajnos ilyen világot élünk.
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy valaki tapasztalt már a B-kingnél első lengéscsillapító kopogást. Nem üt föl de, egy normál fékezésnél is koppan egyet. A szervizbe szétszedték és nem látható semmi rajta. A komplett lengéscsillapítót a Suzuki Hungária meg nem cserél. A márkaszerviz meg nem tudja melyik alkatrész, lehet a rossz benne.
hát ja......pl a 12000-es szervizem 56000 volt és a légszűrőházat rosszul tették vissza, ki volt csípve a 3. henger beömlője és eltört a kulcstakaró amit ugyan rögtön cseréltek újra viszont 18000-nél megint eltört csak azt még vissza lehetett tenni így csak most derült ki mikor levettem magam.
Mindkettő egyformán jó szerintem, de most a Denso-t tudom kb 10%-kal olcsóbban adni mint az NGK-t. Mondjuk lehet, hogy nem véletlenül van gyárilag Denso benne.
Ott még nem kell, de 12000-nél nézd már meg, hogy melyik van benne mert a Suzukikban többnyire Denso gyertya van és lehet, hogy ebben is az volt, de nem kaptam meg a használtat így nem tudom biztosan és amit most kiszedtem belőle az NGK volt.
Az enyém "még" nem remeg. A hétvégén sokat voltam 5-6000 rpm között.
De kösz hogy szóltál, nekem lassan jön a 7000-res szerviz, bár talán ott még nem akarnak gyertyát cserélni.
De továbbra is állítom, hogy garanciaidőn belül ezt ki kell javítania bármelyik márkaszerviznek. Esetleg vidd el máshova.