Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! pénteken b-king tulaj lettem. hayabusát váltottam ,és teljesen elégedett vagyok. eddigi legjobb mocim/ mz ,bandit,fazer hayabusa / 20 év alatt. bogláron vettem ,beszámolták a hayát. egy kérdésem lenne . 400km van a motorban ,néha nem tudom berakni 1-be. széles utat minenkinek!
hát irreális az ára az biztos:) plusz 50 hozzá egy doboz(50 lityis)
viszont bízok benne, hogy nem törik el, párhuzamos, meg merőleges aminek annak kell lennie, pontosan illeszkedik és tartós lesz...nem kell vele gányolni és nem basz el 5 másik dolgot...
de tényleg drága, és tényleg valójában nem csinálta meg senki...
na a lényeg :holnap elhozom...
Lehet, hogy szépen le van festvem de 60-ért inkább vennék egy hidraulikus csőhajlítót, egy szál csövet, meg egy doboz spray-t és megcsinálnám.
azé' szépen le van festve.... különben tényleg jó .....más, beletettem a gépbe ma ferodo sintert előre és egyenlőre jónak tűnik és igen olcsó........kiváncsi vagyok, hogy megég-e és többet bír-e ilyen állapotban mint a brembo ami nagyon jó volt csak 7000 alatt vasra futott....
Meg kell lesni, és lekoppintani. Tudod ki adna 60 rugót 1,5 m kicsit meghajlított 1/4 collos csőért.
a héten kiderül mit szól a yoshihoz
de elsőre jónak tűnik...
Ez a link nekem is hiányzott, de nem túl olcsó... de Köszi!
Sportkipuffal nem biztos hogy jó lesz, nagyon a gyárihoz van állítva....
de, húva jó! danke a linket!
mióta keresek...ezexerint nem valami ügyesen...
59ropi az ára plustz doboz rá.. szal 100 köröl állna meg, de sokszor jönne nagyon jól, szóval valszeg benevezek rá:)
hát igen, ezt megértem...

kéne valami tuter jó kis megoldás, de ez úg ylátszik még várat magára...
pedig nem ártana egy doboz. az oldaltáska nem igazán jó nekem, mert a sportkipuff kicsit meleg neki szerintem....
tanktáska meg a tankkapaszkodó miatt nem lehet, marad a hátitatyó....
nem......nem lenne nehéz megcsinálni, de nincs szívem az idomot megvagdosni hozzá.....
írta itten valaki, hog ylesz hátsó doboza királyra. lett?
thx
netrisken, axás.
Általában nem én vezetem a tgk-t mentésnél, engem is mentettek már az embereim.......jó pénzért.....
Pont ezt akartam kérdezni. Milyen biztosítónál, milyen néven van ez?
Netrisk-en lehet kötni?
Általában szoktam valamit kötni, ha külföldre megyek.

Ha Sanyi is ott lesz a gurigán, akkor max a hátán tudja hazahozni a delikvenst/mocit.
hát, jó ha megvan Sanyi száma ilyenkor
De 1000 Ft körül bvan olyan biztosítás, amivel hazahoznak motorostól.
Asszem ez az egyik rémálmom. Itthonról 500km-re eldobni a motort....brrrr
óvatosan, még mindig van az úton kavics. El is dobta egy barátom a hétvégén a motort rajta. Én sajna ezt kihagyom, családos hétvége van.
Sirokra jön valaki?
Balaton Bike weekendre?
Aki akar az csatlakozzon, ide megyünk vasárnap: http://sportmotor.hu/motoros_v...
Futóműre nincs okosság. Mindenkinek magának kell érezni, mi a jó. A előfeszítést érdemes belőni elöl-hátul a súlyodra, de amúgy ha nem érzed atomkeménynek vagy hintalónak, én nem piszkálnám.
össze-vissza?
Mi lesz abból?
Engem is érdekel, hogy ki mit ajánl 100 kg körüli "nyugis" ridernek, egyszemélyes beállításra...
én már össze-vissza tekergettem....attól függ mit akarsz elérni....
Valaki tekergette már el a fútóművét? Mi történik, ha a húzó és nyomó csillapítást tekerem? Az SVmen is csak előfeszítést állítottam. Békán még nem állítottam semmit.