Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olvastam a külföldi fórumon, és rákérdeztem. Nagy hümmögés, majd szervízkönyv felüt, lapozgatás, megtalál. Alkatrész lerendelve, ha megjön csere. Nem kaptam levelet, furcsállottam is, de gariban ingyen csinálják, csak tömítést is cserélni kell hozzá.

Állítólag Busa ugyanez.
hát, mi az autóra ha volt valami rögtön levelet és emilt kaptunk......lehet, hogy maci volt az első aki kapott közülünk?
Ezt én is így gondolom, de thebear hozzászólását én hivatalos visszahívásnak értelmeztem, de majd ő jól megmondja, hogy az vagy nem az.
ha hivatalos lett a visszahívás akkor fizeti nekik a suzuki alapból és fix áron, eddig minden esetet külön kellett olcsó óradíjban megmagyarázni és leszámlázni ami nem volt túl rentábilis eljárás.....legalábbis így gondolom....
de, viszont a vezérműtengely és más apró különbségek miatt a rezonancia más és ezért gondolom vagy később esetleg soha nem fog jelentkezni ez a dolog...
Az tényleg érdekes, mert a Busa motorja megegyezik a miénkkel, nem?
De ha ez egy általános visszahívás, akkor:
1. meg kell csinálniuk
2. a Suzuki Magyarország fizeti nekik, miért ne érné meg?
mert még nem szívták meg abban a szervízben.....ebből lesz a visszahívás ha már párat cserélni kellett...
érdekes, hogy a busánál ezt még nem hallottam......különben nem hiszem, hogy cserélnék mert cserélni csak akkor kell ha már kitekeredett és szétkúrta a deklit és tsait......egyébként csak menetrögzítőt a csavaroknak és kész....
Gondolom ehhez le kell venni a deklit.
Nekem nem vették le. Ergo nem csinálták meg... de miért nem?
nekem ezt rögtön mondták, nem ismeretlen dolog és megcsinálták rögtön az FG-nél....
... bocsi, honnan van az info ?!

levelet kaptál, vagy hogyan tudtad meg ? ha más is tudja én miért nem, lehet, hogy suttyomban megcsinálták, csak nem mondták, mert cziki !?

ma voltam olajcsere szervízen ...
Melyik évjárat?
Kapunk róla levelet vagy bármelyik kereskedővel lehet időpontot egyeztetni?
ezt nekem már az 1000-es szervíznél megoldották......gyárilag nincs menetrögzítő a csavarokon és kirázódnak, akkor tettek rá....
Képet teszek majd fel, sátortartóval (9) együtt 46.000.

Más: Suzuki BKING visszahívás, a kuplungkosár csavarja bedarálhat a deklibe vagy mi, csere szükséges. A munka kb. 1 óra, le kell hűlnie a motornak, és gariban cserélik a kosarat.
kép? hool? meennyiért?
Milyet? Hol? Mennyiért?
Kép?
én megoldottam végre tegnap a szállítás kérdését.
Vettem egy olyan tatyót, ami nem lóg le, illeszkedik az ülésre és az idomra, plussz jól pakolható, és a tetejére tehető egy plussz sátortartó is.
Túl vagyok az első hosszabb túrán a géppel. SI-CRO
Az ülés kényelmesebb, mint gondoltam, nem hiányzott a szélvédő, tartós 170-nél, 200-as "előzéseknél" a pályán. Viszont kijött a kis tank hátránya: egy BMW 1200 LT volt a partner és kétszer is majdnem száraz volt a tankom, Piran előtt szerintem 1 dl benzinem volt, ráadásul szakadt az eső, de a moci nagyon stabil volt akkor is. Szeretem.
nekem több is.....és el is adnám....
nekem is van egy:)
oda is feldobtam.
ne csak itt hirdesd, a legtöbb suzukiba ez való pl. a gsr-be is...
véletlenül két szűrőt rendeltem, nem kell valakinek egy Hifiltro olajszűrő? 2000 Ft.
köszi