WD40-et ne ha lehet, nagyon jó cucc ha oldani vagy gyorsan kenni kell, de hamar kiszárad újra. Van egy prevent termék multi.6 a neve és az tartósan is ken, legalábbis tartósabban mint a WD40......mondjuk én mostanábvan a valvoline multit használom, az se rossz csak drága....
Nyikorog a kuplungkarom. Na igaz jól megázott a Király, így nem csoda, majd kap egy kis WD40-et. Ugyanez volt az előző Suzukimmal is, más motoron sem tudják ezt megoldani?
a hátsó idom alatt húztam át, és mivel nekem le vannak véve az utas lábtartók ezért alul, az alumínium részekhez. Nekem atomstabil. Ugyanarról a táskáról beszélünk?
melyik fajtát? neten rendelted vagy itthon meg sasoltad valahol előtte? és nem égeti meg a kipuffod? vagy a tied nem forró? nekem acél józsi van az húva meleg...
Én is sisakhálóval próbáltam rögzíteni, de letettem róla.
Meg úgyis mindig jön kocsi is velünk, oda meg befér minden.
Balcsira meg csak fürdőgatyát viszek.
nekem sisakhálóvl volt fent, de szopás. Inkább vettem egy Bags Connection táskát, az a farokidomhoz alakul, leteszteltem, 875km-en keresztül meg sem mozdult.
kicsi segitseg kellene :vettem egy hengerzsakot a motorra , de egyszeruen keptelen voltam rogziteni ugy hogy ne csuszkaljon ossze vissza .ugy emlekszem blueye mintha irta volna hogy vett egyett . nektek mi a tapasztalatotok a rogzitessel ? hova es mivel tudjatok biztonsagosan rogziteni a cuccot ? a motoron yoshimura kipufogo van es gumipokkal probalkoztam , a hengerzsak egy oxford tipusu 50l volt
koszi a segitseget
http://www.bags-connection.com...
Meg úgyis mindig jön kocsi is velünk, oda meg befér minden.
Balcsira meg csak fürdőgatyát viszek.
koszi a segitseget
jobb+bal oldal 20 pénz.
érd: nickem+ freemail