Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is jelentkezek náluk a héten. Sikerült ráfutnom 1 nyomvájura kanyarba. Úgy vágot a bentohoz, hogy össze kellett szedni gondolataim az árokban csücsülve. Válkulcson töréssel végződött. A béka elvesztette a fejét szó szerint,meg a jobb irány jelző környékt. Aztán meglett a lámpa majdnem minden darabja. A többi része a motornak szerencsésen meguszta. Még be is indult.
Semmi nem jelezte a kanyar hibáit ezért probálkozok valami anyagi kár behajtásal náluk.
Egyelőre ott tartunk, hogy beadtam a kárigényemet, de még nem reagáltam. Viszont a biztosító közölte, hogy tévedésből túl sokat utalt, úgyhogy fizessek vissze 400e-t. Szóval most már velük is háborúban állok. A motort viszont elkeztük újá építeni. Augusztusban meg lesz a váz. Utána már csak egy kis műanyagos munka meg fényezés és kész is gép. Minden esetre én idén már nem kalulkálok vele, addig hajtom az SV-t.
Akkor tényleg lehet, hogy csak én voltam a szokottnál vájtkezűbb.....
szia! az enyémbe még csak 5000km van, de a rezonanciára én is felfigyeltem
kapd be....pedofil......
nalátod.
érdemes tanulni a hibákból...
bár mondjuk hibák nem is lettek ha jól belegondolok, inkább csak az életed keserítetted meg...
dóri hogyvan?
de, az asszony is panaszkodott régebben a gumira.....neveljük is őket
nem lehet hogy a gumi?
Elöl supercorsa van és új és ahogy említettem nem sebességfüggő hanem minden sebességben ugyanannál a fordulatnál érzem.
az bőven lehet a gumidtól is a Contit sokan szidják e miatt.
És most 28000 fölött van benne.
Ok, nekem is volt már kezdetektől ez, csak most mintha kicsit jobban.
amúgy nekem is berezeg egy bizonyos fordulaton, a tükrön veszem észre. Nekem most van 6000 a gépben.
Minden lehet, bár nem sebesség hanem fordulatföggő a dolog, de most írták a Busa topicban, hogy annál is van ilyen tehát lehet, hogy csak beképzelem a dolgot.
nem lehet, hogy a gumi? Vagy most halt be a kormánylengés-csillapítód.
Van köztünk olyan rajtam kívül akinek több mint 20000 van a gépben? Érdeklődnék, hogy másnak is van-e olyan jelenség, hogy 5-6 ezres fordulat között jobban rezonál a gép? Lehet, hogy ez eddig is így volt, de most kezdett zavarni párezerrel ezelőtt.
Bandito!
Jutottál valamire a közutasokkal?
én 220-ig nem szoktam ráhajolni
szia!
http://www.gsg-mototechnik.de/
itt találta a kedvesem, van még pár jó dolog amit itthon nem kapni.
a kényelmes 130-ról, 170-re nőt az utazó sebesség utassal. behajolva szolóba lazán a 2kiló.
165euro volt+ postaköltség összesen 190euro,de ha betudja vki hozni akkor az alapár
Nem, a platnis nem megy az ülés alá így a kisebbet vettem meg mert azt két pánt tartja amit el tudtam vezetni.
Huhh, az lehet hogy érdekelne...

A Louisos oldaltáskát hogy rögzíted? A hozzá adott "sokfülü" platóval?
Kissé eltájoltam magam...valamiért azt gondoltam, h ma szerda van... ;)
eszpeti remélem előbb-utóbb benéz hozzánk és ha tudok róla mintát venni és valamennyire normális állapotúra legyártani akkor csinálunk majd olyasféle doboztartókat is.
Nem sajnos, olyat nem is néztem mert többnyire utassal túrázok, én az egyszerű lajosos nyeregtáskát használom.
... és azt nem tudod esetleg, hogy a nagyobbikat fel lehet-e tenni a hátsó ülésre ? mert vannak rajta rögzítőfülek is ...