Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is Gepida trekkinget vettem, 60-ért....már van benne 300km túra, és gond nélkül teljesít
Naaaaaaaa, annyira senki sem sportos itt, nem?
Én egész jó Gepidát vettem féláron... ja új volt.
fél milla alatt jó bringa sincs....
hát, aki olcsó sportra vágyik az biciklizzen
Az jó, különben 1 szezonban 3 garnitúra új gumit elkoptatunk.....
na, hát én az elején azt mondtam, elég nekem, ha elmegy a gyári 10k-t, most 5000-nél 3 mm alatt járok....Pirelli Corsa III-ra kaptam ajánlatot használtban, párban, 190/55-re 35-ért.....ez lesz szerintem nekem.
Végre egy lelki társ Nekem ezért volt csak egyszer új gumim
Kiváncsi vagyok menyit fut Neked az M3. Most ott tartok, hogy nekem nem éri meg az új gumi mert 6500 alatt elkopott és ami most fent van azzal kb 3000-nél tartok és talán ezer még van benne, de az új ár töredékéért vettem.
Nem! Sőt! Szerintem hamarabb bemelegszik, vagy mittomén...
Biztos nem húzod annyira, mint az elején.
Nekem most a 190/55 tetszetős......a következő is az lesz....
Van vki-nek Sportec M3 a King-jén? Nekem nagyon bejön. Csak az a "furcsa" hogy nem pörgeti úgy el a hátulját, mint a gyári gumival.
Köszönöm, ezek szerint nem lehetetlen.
Ki lehet hagyni mindent, de a kipufogórendszerben levő pillangószelep kihagyása alsó tartományban csökkenti a nyomatékot, valamint állandó hibajelzést (amit szintén ki lehet iktatni egy csatlakozó kihúzásával az ECU-ból) ad. Ezen kívül célszerű egy Power Commandert vagy egyéb elektronikát alkalmazni, vagy minimum egy fékpadon járatva újraíratni a gyári elektronikát. A legcélszerűbb egy Motty AFR vagy Bazzaz elektronika a hozzá való öntanuló modullal, mert akkor nem kell padon tekergetni. Ami még szükséges egy ilyen átalakításhoz, hogy a szekunder levegőrendszert (ami a kipufogóba juttat friss, nagynyomású levegőt a kat. optimális működéséhez) le kell dobni a motorról. ez is -1-1,5 kg tömegcsökkenés, és nem zavarja meg a szélessávú lambda szondát beállításkor vagy üzem közben.
Sziasztok,
arra gondoltam, hogy lecserélném a kipufogó rendszeremet komplettan. Tudja-e valaki, hogy ha kihagynám a katalizátort és a fojtószelepet, akkor mi történik? Esetleg egy újra programozással ez megoldható? Vagy hagyjam az egészet?
10? Mennyi volt ebből a szimering? A banditon ugyanez kb 4 lenne...Szimering 2000, 10w-s olaj(valvoline) szintén
Van már motorod?
nem, konkrétan egy barátomra gondoltam, akinek irodája van. Ő intézte Mr. Hayabusának a kártérítést, amikor elütötték. Ő új Busát tudott venni
Önmagadat birtokolod?
jogász, a motor nem eladó
Bár van egy tuti motorom
már jogász....vagy motor?
nekem van egy tuti, ha gondolod....
hogy most péntekre tuti frankón átvehetem...meglássuk. Minden esetre keresek egy jogászt jövő héten, csak k-ra nem így volt ez betervezve.
És mégis mit hazudott a szemedbe?
Igen, ott figyel a szalonban, hogy mi lesz ennek a sztorinak a vége