Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az húzós lehet, mostanában többször mentem végig az M7-en, de 220 fölött nem sokat voltam. Nagy már ott a szél...
kössz, de épp tegnap rendeltem meg ugyanezt az ebay-en.
5000 ezer alatt nem lett semmi serules a huton , sztem nem kell ra semmi
Ezt : http://www.evotech-performance... annak idején Bandito találta és a gombák is innen származnak (egyébként van még egy garnitúra ha kell vkinek, többet nem gyártatok)
Esetleg van valakinek első lámpa, műszerfal használható darabok? A lámpám külső része javítható maradt csak a foncsor tört darabokra.
Még nem mertem megkérdrzni az új árát.
nem az a necces, én már többször meghúztam 250-el.....
A végén még behozlak, lassan nekem is 5000 km lesz a gépben.

Ja nekem sincs hűtővédőm, de már nem merem leírni, mert tegnap az M7-en adta meg magát az autóm turbója, így ma motorral söpörhetek végig az M7-en...
nekem nincs rajta semmi, de sanyinak se ha jól emlékszem, nekem 6000 neki 28k alatt semmi gond vele.
Van ilyen:
pl. ebay-en írjátok be a keresőbe: B-KING RADIATOR COVER
Ezzel én is így voltam
Szkeptikus voltam, mondom nagy meg nehéz meg ilyenek... Aztán kipróbáltam a Hringen és nem akartam visszaadni Akkor épp egy GSXR1000-em volt.

Nekem már meg is sérült valami kőtől vagy megabogártól a hűtő szélén lévő műanyag Nem tudom mit lehetne ez ellen tenni, nagyon széles....

az, hogy beleszerettem már a próbagépbe és ahogy visszavittem az útról mondtam a mókusnak, hogy állapodjunk meg, azt hiszem sokat elmond
az újjal gurultam egy 4 órás karikát Dobogó-Visegrád-Esztergom szentháromságban, fantasztikus. ötezernél feljebb nem kergetem még, de ez is letaglózó élmény.
azt nézem viszont, hogy valami hűtő-védő nem ártana a bivaly nagy felületre, a lamellák tökre ki vannak téve sérülésnek. nektek mi a tapasztalatotok?
Ja és milyen, hogy tetszik?
Hihetetlen, de legalább happy end...
ja nem két hát, hanem két hét
http://www.hepco-becker.de/anb...

itt van, a fokt motro hozza be 2 hát. 59 ezer a tartó, 50 a 48as doboz.
egész korrektnek tűnik, stabil, 210et biztos bír
Gratula, végre.....
Valaki nem tud b-kingre doboztartót?

Jelentem, hogy közel másfél hónapos szenvedés, hazudozás (kereskedő részéről) és fenyegetőzés (részemről) után múlt hét pénteken átvettem a kinget. hipp-hipp!
persze az extrák sehol, de leszarom már, fő, h odaadta. kötelező nélkül! úgy gurultam be egy biztosítóhoz mint egy hímestojáson ülnék, du négykor (záróra) rimánkodni, hogy kössék meg.

Egy tanácsom van mindenkinek: Kawa Moto Érd-et vagy Kawasaki Érd-et ELKERÜLNI BÁRMI ÁRON!
az egy másik történet.....
Én is általában, de nem gumiban.
Köszi, én valami fiatalabbat keresek, 2008 végi, 2009-es.
Szia
200711 gyártású
38000Ft a hátsó külön.

Üdv
mikori DOT?
Csak hátsó külön mennyi?
Sziasztok.
Van egy garnitúra ELADÓ vadi ÚJ gumim. Estleg külön-külön is. Dunlop Sportmax Qualifier 120/70ZR17 és 200/50ZR17.
A garnitúra ára 65000 FT.
Tel.:30/536-3333
jobbulást mind2töknek!