ja, de nekem rá lett írva az ecu-ra plusszban, és nem fogyaszt többet....
És szerintem ha a g2d benne van akkor nem fojt, ami ugye egyenletesebb nyomaték, kisebb fogyi....
városban nekem sem zabál be 10-et, max eddig 9,5 volt, de akkor csak munkába járva, burstolgetve.....a városim 8 alatt van, a túra 7 körül, pálya 9 ring 9......10 200 felett huzamosban.
Mondjuk bluenak és nekem is benne van a proptech cucc.
ja, tavasszal. Remélem jövőre több túrát szervez úgy a Sanyi, hogy én is tudjak menni
Horváthországra és a Grossglocknerre mindenképpen mennék, Sanyi Bácsi
Ritkán futok össze Kinggel itt Bp-n, de ma a BAH-on ment keresztben a Hegyalja út felé egy gyári kipufos gép 18.15 körül, fehér bukós sofőrrel. Innen esetleg vki?
Szerencsére ma nem voltam motorral, bár a meteo azt mondta, hogy nem lesz eső. 19h után három felhőszakadáson jöttem át az M3-on, legalább 10 mocist láttam sz*rrá ázni, sajnáltam őket.
Szerintem a 80-ból már nem enged......egy jóféle szürke-fekete Arleness cucc amit húsvétkor vett a superzone-ban 170-ért.....persze a végső árat Ő mondja meg, ha nem kel el akkor viszem a gépével együtt norvégiába kb 3 hét múlva.
És szerintem ha a g2d benne van akkor nem fojt, ami ugye egyenletesebb nyomaték, kisebb fogyi....