Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott van a gép?
Csak B-king levizsgázva a nevedre nincs.
régi hetesen, a M0 felett ahogy elmész, Diósd felé bal oldalon Mol kút, majd kb 500 m...szép, új(nak látszó) épület.
Mindenes már, van Aprilia, Kawa, Suzka, Moto Guzzi, használtak, szervíz, Subaru (!), kutyagumi.
A nyílt napok, de ahhoz azt hiszem több kell mint egy sima megjelenés.
Van valami más esély motorozni a hungaroringen, vagy csak a merszen keresztül lehet? Tudtok vmi mást?
Hali mindenki!
Egy érdekesség!
A Transformers 2. részében mintha egy B-king lenne az egyik robot
Mivel magam szedtem ki és műveltem így csak az olaj és a szimering ára volt ami összesen kb egy tizes volt.
Az Ancsy tesója az a Motorozó Nők topikból. De nem ő a szervíz, hanem oda hordja.
tt
apropó, mennyi let a szimeringcseréd?
Na erre kiváncsi vagyok.
van pedig valami, az egyik srác is oda hordta és ott is vette. Idén elment a telószimeringje, akkor beszéltem vele, akkor még kereskedésnek mondta magát.
Én egy Kawa szervízt és kereskedést ismertem Érden, de az 2 éve bezárt és azóta csak az új műhelyében dolgoznak, de nem Kawa hanem mindenesként.
Egy biztos. Itt:
http://letoltes.kawasaki.hu/de...
nem szerepel...
Melyik ez a kawa érd? Hol van érden?
érthető.
bocs a ronda szavakért, egy kicsit ki vagyok bukva ezen
én is erre gyanakszom, b*ssza* meg, és már 50% (egy kawa beváltása + kp) már ott fityeg a samesznál. ha bebukom, felgyújtom az egész kócerájt a gecibe
Csak nehogy úgy járj mint a Soproni Opel-Chevy kereskedésben az ügyfelek.Előleg/ gép fizetve pénzel a kereskedés mérlege javítva ugyan.De a készletfinanszírozó bank míg neki az adott járműre nem egyenlíti ki a kereskedés a számlát nem ad kísérőlapot így nem lehet levizsgáztatni.A jármű meg addig a bank tulajdona.
jó kérdés, el is megyek ma arra és megnézem...
valami bűzlik itt....egyáltalán bentvan még a motor? Vagy visszavette a bank?
Szvsz itt vmi nem stimmel, neki sem áll érdekében, hogy visszatartsa a géped.
a f*sz tudja, hamukáltak eddig össze-vissza az extrákkal kapcsolatban, aztán egyik nap már az X-dik rácsörgésem, talán két héttel a deal után a kereskedő bevallja, hogy a tulaj semmit sem intézett addig...aztán ki is lépett a cégtől, nagy elnézés-kérések közepette, hogy értsem meg, ő nem ilyen, de a tulaj...
na azóta őt basztatom naponta, már lecsupaszítottam az ügyletről mindent, nem kell hitel, nem kell extra, nem kell semmi, csak a nyavalyás mocit adja már oda...e hét vége a legutóbbi ígértem. kíváncsi leszek...egy biztos: ezt a kuplerájt ezen túl messze elkerülöm
Na, neee, én 3-4 nappal a "deal" után már átvehettem volna.
Mi tart egy hónapig?
Jó Neked, én még mindíg a kawa Érdre várok, hogy szíveskedjenek már egy hónap elteltével lekérni a kísérőlapot, levizsgáztatni a mocit...egyáltalán méltóztatnák már megmozdítani a valagukat...kezdek bepörögni rájuk