régi hetesen, a M0 felett ahogy elmész, Diósd felé bal oldalon Mol kút, majd kb 500 m...szép, új(nak látszó) épület.
Mindenes már, van Aprilia, Kawa, Suzka, Moto Guzzi, használtak, szervíz, Subaru (!), kutyagumi.
van pedig valami, az egyik srác is oda hordta és ott is vette. Idén elment a telószimeringje, akkor beszéltem vele, akkor még kereskedésnek mondta magát.
Csak nehogy úgy járj mint a Soproni Opel-Chevy kereskedésben az ügyfelek.Előleg/ gép fizetve pénzel a kereskedés mérlege javítva ugyan.De a készletfinanszírozó bank míg neki az adott járműre nem egyenlíti ki a kereskedés a számlát nem ad kísérőlapot így nem lehet levizsgáztatni.A jármű meg addig a bank tulajdona.
a f*sz tudja, hamukáltak eddig össze-vissza az extrákkal kapcsolatban, aztán egyik nap már az X-dik rácsörgésem, talán két héttel a deal után a kereskedő bevallja, hogy a tulaj semmit sem intézett addig...aztán ki is lépett a cégtől, nagy elnézés-kérések közepette, hogy értsem meg, ő nem ilyen, de a tulaj...
na azóta őt basztatom naponta, már lecsupaszítottam az ügyletről mindent, nem kell hitel, nem kell extra, nem kell semmi, csak a nyavalyás mocit adja már oda...e hét vége a legutóbbi ígértem. kíváncsi leszek...egy biztos: ezt a kuplerájt ezen túl messze elkerülöm
Jó Neked, én még mindíg a kawa Érdre várok, hogy szíveskedjenek már egy hónap elteltével lekérni a kísérőlapot, levizsgáztatni a mocit...egyáltalán méltóztatnák már megmozdítani a valagukat...kezdek bepörögni rájuk
Mindenes már, van Aprilia, Kawa, Suzka, Moto Guzzi, használtak, szervíz, Subaru (!), kutyagumi.
Egy érdekesség!
A Transformers 2. részében mintha egy B-king lenne az egyik robot
http://letoltes.kawasaki.hu/de...
nem szerepel...
na azóta őt basztatom naponta, már lecsupaszítottam az ügyletről mindent, nem kell hitel, nem kell extra, nem kell semmi, csak a nyavalyás mocit adja már oda...e hét vége a legutóbbi ígértem. kíváncsi leszek...egy biztos: ezt a kuplerájt ezen túl messze elkerülöm
Mi tart egy hónapig?