Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs hogy belepofázom.Érdemes előre utalni az összeget+postaköltséget mert az utánvét pofátlanul drága.Amúgy asszem 20 KG-ig 930- forint a sima csomagfeladás.
Posta? Utánanézek, hogy megy ez mert postára még nem adtam semmit(komolyan), a 3 pár gomba(2 kerék és 1 váz) összesen 28 rugó.
ahoj....sztem lemaradtam.... mennyi a laskagomba darabja (pár) herr tsanyi? Úgy állecuzammen (posta,stb)
Nem elfelejteni! Van még gomba a békára....laska is! Gear2dash is van akinek kell.
Mondtam, hogy nincs értelme beszélnünk
Dehát ez van, nem muszály neked eladnod
100ér darabját!Inkább megeszem!Nem vagyok Arab,te viszont jó lókupec lennél!
Ja! A kicsi, nekem elég. Adatlapomon a kép.
Gondolom a kicsire gondoltál.
Nekem van! Jobb! 192 cm vagyok, 150-160 sima ügy.
Én gondolkodtam rajta, de még nem vettem.
A többi kicsi, olyan több embernek is van itt (a gyári).
Ja, ezt már néztem, de van ilyen valakinek?
Köszönöm a konstruktív javaslatokat
Emlékeznék, de 3 nap amortizáció után erősen az útra koncentráltam.
M7 felejtős: 1-es út Bicske, 811 Szfehérvár, 8-as Veszprém, onnan meg amerre dolgod van.
gyúrjál wazze
gyúrjál vazze
Akkor biztos nem Te voltál, Keszthelytől kicsit keletre jártam mikor találkoztunk. De biztos emlékeznél egy tesóra ha szembe jön, nem igaz?
Jut is eszembe! Az M7en lefelé majd leszakadtak a karjaim meg a búrámat is tépte a szél rendesen. Pedig csak százvalahány km.
Tudom, hogy volt már erről szó, de kinek vannak tapasztalatai szélvédőkkel kapcsolatban? Az a bajom, hogy elcsúfítja az elejét egy ólajtó valami minibigyónak meg nem nagyon van értelme...
Az én is lehettem, bár kb 300 m-t mentem a 71-en, nem szeretem azt az utat, veszélyes. Így kb a Fesztivál kijárat-Felsőörs szakaszon láthattál.
A fekete stimmel.
A fesztiválon ugyan nem voltam, de a 71-en vasárnap dél körül jött egy béka velem szemben, azt hiszem fekete volt. Lehet hogy Te voltál
á, nincs értelme, nekem 100-at érne meg max, te meg 250-ről indítasz.....hacsak nem arab vagy
Na ok tesó hívj,és megdumálunk egy árat4!303829177
A szokásos.
Most próbálom kipihenni ezt a három napot, volt amortizáció rendesen.
na és milyen volt?