Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért még árulhatják mert a hitel bedőlt és akkor a kevés km is hihető. Manapság sok ilyen van és a bankok a kereskedéseknek adják az ilyeneket. Igaz ennyiért már újat lehet kapni csak nem számítanak be autót.
Remélhetőleg nemsokára lesz vázkimérő műszerünk és azzal meg lehet mondani elment-e valami vagy sem. De amíg valahol ezt meg nem nézeted addig nem lehetsz biztos benne, hogy jót kapsz. Mondjuk ha csak 1-2-szer ledobták akkor nagyobb baja talán nincs és ha szépen rendbe van hozva akár jó is lehet.
http://www.hasznaltauto.hu/2893153_suzuki_b-king*_2008

ez az?
a Mobiolsok a sérült motorokat rántják rendbe, majd eladják sérülésmentesen. Az én gtk-s GSR-em is ők árulták anno sérülésmentesen.
Ez nem biztos, hogy az, de azért én bevinném egy Suzukiba és átnézetném A-tól C-ig. Linkeld már be, ha van netük.
Sziasztok!
Szeretnék én is 1 béka királyt magamnak.Abban kérném tisztelettel a segítségeteket,ha valaki ismeri,ossza meg velem az infóját a kecskeméti Mobil c. autókereskedésben lévő igen keveset futott példányról.Mivel autóra cserélhető,így nekem pont jó lenne.Csak nem kerek miért van autókeresk-ben ill. miért futott ilyen keveset.
Előre is köszönöm .
a honlapon a lap alján van a videó.
Nem találom az R+G oldalán azt a videót, amit mondasz. Csak képeket találtam a sérült gombákról. Pl. ezt: link
Elég masszívan elhajlott a tartó csavar, pedig a gomba alig van megkopva (relatív). Szóval szerintem nem visznek bele túl nagy méretezési tudommányt. Főleg úgy, hogy a gyári 12.9-es vázcsavarok helyett 8.8-asokat adtak...
De ettől még tök jó, csak szerintem semmivel nem tud többet, mintha itthon megcsináljuk ugyan olyan geometriával.
Szerintem.
OK. Ez azért általánosságban ritkán jön így össze (szerintem). Egyrészt nem feltétlen a pályán bukásra készül az ember leginkább. Másrészt pályán egy csupasz gépet úgy összevernek a kavicsok, hogy tök mindegy volt-e rajta gomba.
Én azt mondom jó a gomba, de a védelmi értékét (és emiatt a vele szemben támosztott elvárásokat) a megfelelő szinten kell kezelni.
semmi más baja nincs, a kormány se ér le, semmi... egy picit a hátsó vázgomba is leért..
szóval simán megérték már az árukat, és bár nem szeretném, ha többet spórolnának nekem, azért számítok arra, hogy ha egyszer majd spórolniuk kell, akkor spóroljanak...
Bandito, ajánlom figyelmedbe az r@g honlapon a videót, ahol az R1 csúszik a gombán, versenyen, majd a gomba félig elkopik, de a motor feláll és megy tovább.........

a CNC-s szám nekem is kéne, rendszámtartó ügyben.
De a deklin kívül más baja nem lett a gépnek, nem?
Mert ha nem lett volna rajta a vázgomba, akkor az indexes idomot vihetnéd műanyagoshoz. Szerintem a gombák már megkeresték az "árukat"
Főnök révén ismerem, én eddig azt hittem, hogy profi bringás, csak közben kiderült, hogy dekoros cégnél CNC-sként keresi a kenyerét. MEgy a mail.
köszi, köszi!
átküldöm majd pdf-ben
És ezt csak most mondod?
Anyagot is tud szerezni (akciósan :-))?
Dobok terveket pdf-ben, aztán kérdezz rá, hogy mennyiért csinálná meg. Szertinem elhagytam az e-mail címed, dobj meg vele:
lacikukacvertesypontcom-ra
Banyek, még minig nincs emberetek? Van egy CNC marós ismerős, szeret fusizni...
megpróbálom rádumálni a fatert...

ha dobsz egy mailt a tervekkel, vagy a lehetőségekkel akkor megksözönném!
Nekem mindegy ki mit tesz fel. Azért azt senki ne gondolja, hogy ezeket a cuccokat a "nyugati" mérnökök egyszer is méretezték volna szilárdságilag.
Én megcsináltam a terveket, mindenki abból csinálja, amiből akarja (már ha találunk valaha is olyan embert, aki hajlandó legyártani).
Komoly esésnél egyik gomba se véd meg, mert a motor általában felpattan vagy nekicsapódik valaminek. Kisebb csúszásokat, eldőlések fog meg. Azt viszont ezek az anyagok is simán tudják.
Ha bárki akkorát esik, hogy leszakad a gomba, akkor szerintem nem ez lesz a legnagyobb problémája
Akinek nincs bizodolalma a műanyagokban simán kimarathatja az összes gombát aluból, eloxáltathatja és kész a tuti cucc. Csak egy kis karc után lehet cserélni, mert előcsillan az alu szín.
Nekem megvannak az R+G tervei, csak kell valaki aki legyártja
Ha faterod ezt is bevállaljá (kárpótlásul ez a minimum), akkor lehet, hogy tudok segíteni.
Sanyi! Nálad mi van már a gomba gyártással? Ennyi idő alatt már bicskával kifaragtam volna titánból
Dehogynem jó, ugyanolyan mint a többi csak a design nem tetszik annyira mint amit vettem.
a kérdés jogos, én is csináltam, de nem vok meggyőződve róla, hogy jó.
mondjuk kisebb esést kibír, ha meg lesz rázsuga lehet beszerzek egy lsl-t.
De most komolyan, megéri pár ezer megtakarításért rizikózni, hogy az anyag bírja-e a csúszást? Bocs Bandito.
ha jól tudom mgcsinálta, csak még senki nem kapott belőle.
én is azzal szemezek....
meglátjuk...
bandito nem csinálta meg még a deklit?
hát, ennél nagyobb bajod ne legyen a motorral. Ajánlom az R&G-t.