Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia
És hol lehet megnézni?
Sziasztok!

Most töltöttem fel majdnem nyolcvan képet a mai kakucsi Supermoto-napról... Jó és színvonalas, hangulatos rendezvény volt!
Jelenleg a "fotók feldolgozása folyamatban" üzenetet írja ki a rendszer, de szerintem nemsokára láthatóak lesznek a képek!
a motorozást talán 2 hét múlva kezdem óvatosan,a mézes pedig ugyanúgy a pályanapokat várja
Mert a híres "mézesből" erre Kakucs felé is kostolnánk
Egyébként mikorra tervezed hogy újból motorra üllj?
köszönöm
Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy mielőbbi gyógyulást aztán találkozzunk a pályán!
akkor már én is ott leszek tuti,addigra felépülök
Télleg jó volt a kakucs....színvonalas volt....csak elég kevés volt a "nép" szerintem....
ennyire kevés lenne az érdeklődő?

Ha valaki ott járt és csinált képeket...össze vissza...és fel tudja tenni valahova őket...tegye meg please...hátha rajta vagyok ...de ha nem úgyis jó ...jöhet minden....

Köszönet...előre is....
Sajnos nem úgy jöttek össze a dolgaim, így sajnos nem de nézőként kint voltam és nagyon jó volt látni hogy milyen sok ember űzi ilyen szinten és lelkesedéssel ezt a sportot.

A következőt nem hagyom ki az biztos
nem is motoroztál?
Sziasztok!
Király volt a mai kakucsi Motomax nap, kár hogy nem tudtunk veletek motorozni de majd legközelebb
na Lukitó milyen volt a hétvége?
Te tudsz nekem választ adni arra amit Biker1000-től kérdeztem?
kanyarba befelé mindig fékkel, kifelé mindig gázzal.ha valaki mást mond, annak biztosan leharapja a fejét sanya!
nincs mit.
Ha lenne ennyi fölös pénzem lehet megvenném erdőbe járni. Anyám biztos meg is őrülne :-)
nem rossz...
köszi.
Üdv!

Ezt nem nézted? KTM 625
Valamennyit csak enged belőle.
EZ volt az, megtaláltam:

http://www.kepesmotor.hu/ktm/i...

ERRE most nem szánok 300-nál többet, papíros motor se kell, 7km ide Kakucs. Csak hobbinak kellene, van(nak) rendes motorom/motorjaim.
Pénzed nincs, vagy szereted az oldtimereket?
Lenne egy Honda XL600 is ennyiért, de az a nagytankos, eléggé böhömke. Nem egy klasszikus supermoto
ne vágj bele...a régi KTMek elég nyűgösek és tényleg alig van hozzá alkatrész...ha már régi gépet veszel az legyen japán, azokhoz lehet mindent kapni
Motomax oldalán olvastátok a MAMS és Kökényesi György levelét? Hát érdekes....kb ilyen hozzáállással basszák haza az egész magyar motorsportot...no comment