Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gondlom akkor feszesebbé kell tenni, vagy keményebbé, nem tudom mi a helyes kifejezés
Nem vagyok egy túl nagy hozzáértő emberke,de ha jól tudom itt tették már fel ezt a kérdést és választ is kapott rá akkoriban valaki.
Ha jól emlékszem állítani kell a lengéscsillapítókon is.
De lehet hogy nem jól emlékszem.
volna egy kérdésem,
általába ügye endurokat "építenek" át supermotová,
ez csak anynibol áll hogy a kerekeket kicserélik?
és telok is maradnak ugyan ugy?
vagy azokhoz hozzá kell nyulni?
Sajnos a Che moto team nem a legjobb formáját hozta, de lesz ez még jobb is!
Ezúton is köszönöm a biztatást Giraffe, és Duke barátomnak!
Szerintem nagyon jól sikerült a hétvégi supermoto nap. A Motomax team igazán színvonalas rendezvényt vitt a Kakucsringre. Kicsit lehetett volna több néző, érdeklődő is, de ez egy hosszú folyamat első állomása. Nehéz visszacsábítani az elüldözött embereket, szinte a nulláról kell újrakezdeni. Eközben még az "ellentábor" is komoly aknamunkát végez, hogy ne sikerüljön.
Köszönjük Motomax!

Külön örülök annak, hogy a topickról többen is kiemelkedően teljesítettek!
Motard44, Rooftop, Balu125 , és akiket nem ismerek.
Sanya motorja sajnos megadta magát, de az első menetet fantasztikus tempóban abszolválta.

Remélem lesz még folytatás.
Van 1 db Dunlop 165/55 R17
és
3 db 120/70 (16,5) R420 (1 Dunlop és 2 Pirelli)
Supermoto gumim.
Akit érdekel keressen meg!
Haver EXC450 gépén az első,hátsó lengéscsillapító pattogó hangot ad ha jól lenyomod a telókat.
Ha nem jár a motor és kicsikét rosszabb minőségű uton gurul lefelé vele akkor lehet e legjobban hallani.
Amikor kissebb dögrökbe megy bele akár az első akár a hátsó kerék.
Mitől lehetséges ez,tudom hogy látni kellene a mocit de valaki lehet hogy már találkozott ilyen problémával.
És az SMC625-ön is ilyen,megkértem a tulaját hogy nézze meg az mit csinál úgy hogy megnyugtassan a srácot ha az is olyan esetleg.
A telóval kapcsolatban hogy kattog a első és hátsó is az EXC450R-en és a SMC625-ön is.
Hogy ez hiba vagy ilyenek gyárilag?
szájpress hill.csak kijutottam,kurvaélet. nagyon nagy volt,jókis oldschool muzsikák.
Sziasztok hííjjnye!
Megjöttem a világ másik végéről.Jó buli Volt!
Semmi mondanivalóm nincs,csak köszönni akartam má!Meg holnap majd visszaolvasgatok
Az nem tudtuk,hogy így is lehet akkor a hátsó féket szereld le minek az....még én sem merem leírni,hogy kell kereszben csússzanni
Kedden már nyernél is
Teljesen Új eredeti FOX Racing protektoringek eladók S-Xxl-ig! Váll-, gering-, mellkas-, csípő-, felkar-, illetve alkar protektorral felszerelt protektoring!
Ár:25.000Ft+1500Ft postaköltség
Ha a méretezéssel merül fel benned kétség, akkor a lenti mérettáblázatot segítségül veheted!
Elérhetőségek:
-Tel.:06302334445
-E-mail: sira.mark@c2.hu
-Msn: sira.mark@hotamil.com

Mérettáblázat:
S M L Xl XXl
Méret: 44-46 48-50 52-54 56-58 60-62
Mellkas: 86-91 97-102 107-112 117-122 122-127
mi volt a kérdés?
szombat 4dik hely+ktmklub külön ajándék , vasárnap 3dik hely
köszi minden segítséget!
Igen, bár a "design" egyidős ugye az emberiséggel, de mégiscsak ez a legszívetmelengetőbb formavilág...
Jók lettek a képek!
főleg az utolsó
Köszi megvan. Nagyon jók lettek. Köszönjük.
Bocsánat, nem Képek, hanem Fotók menüpont alatt...

Végre megjelentek a képek!

Itt az oldalon, a Képek menüpont alatt vannak... Jó böngészést mindenkinek, a feltöltött képek a termés "java", de még szinte nyers, vágatlan képek. Nem akartam húzni az időt az utómunkával.
Sajna nem tudtam mindenhol ott lenni állandóan, családdal voltam, a két kis manócska gyerkőcöm mindig "alternatív" programokat jelölt ki nekem!