Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma kipróbáltam egy KTM-et, 1990-es kiadás, 600-as enduro. 260-ért akarnák eladni nekem, 350-ért supermoto-szettel...szerintetek? Nem merek ilyen régi motort megvenni KTM-ben az alkatrészek ára és hiánya miatt, meg mert nem ismerem a típust. Belevágjak?
Szép estét Motosok!
kösszi a videót nagyon király
Hmm... Akkor tévedtem. Én azt hittem, hogy csak motorféket használnak. Én is csak motorféket szoktam használni és úgy csúszik, ahogy a nagykönyvben megvan írva. Jövőhéten megyek pályázni és megpróbálok a hátsófékes verziót is.
Nagyon! Különben csak pattogni fog a hátsókerék. Csúszni csak akkor tud ha tehermentesül a hátulja (nyugi nekem is csak elméletben megy ilyen jól, gyakorlatban nemannyira...bár lehet, legalább 1x meg kéne próbálni ).
Akkor nézd végig figyelmesen a videot...csomószor látszik (pl. 06:30 környékén premier plánban mutatják az ember lábát a fékpedálon) hogy hátsófékkel csúsztatnak...de ha kimész egy magyar SM OB futamra, ott is ugyenezt fogod látni (mi megtettük, láttuk, ezért mondom).
Tévedsz, Husqvarnával volt világbajnok (látszik hogy nem nézted végig a videot, pont erről szól).
Boccs, még 1 kérdés
Szóval motorfékkel, és döntéssel, meg gondolom kissé előre üléssel lehet csusztatni a moci seggét? AZ első féket mennyire kell használni?
Az biztos, hogy hátsófékkel keresztbe lehet rakni. Még egy robogót is. De ha Supermoto (gondolok itt a nagyokra nem a seggrakétákra), akkor motorfék. ( Ebben nagy segítség az Antihopping kuplung és nem kell babrálni a kuplunggal.) Nem hátsófék. Ha megnézel egy SM race-t ott nemhiszem, hogy bárki is hétsófékkel rakná keresztbe. Eddy Seel-t én is ismerem. Ha tévednék akkor javíts ki: A suzukinál volt világbajnok és most a Husqvarnánál van.
Tudom!
Köszi mindenkinek! ..mit jelent hoigy kihuzatom üvegre? maxra?
Amúgy majd legfeljebb hidegg gumikkal, vizfolton probálom
Erőcsúsztatni erőből lehet...mivel egy átlag 50-es SM-ban abból viszonylag kevés van ezért maximum bezsírozott hátsógumival vagy tükörjégen fog sikerülni a mutatvány
Viszont hátsófékkel lehet nagyon szépen keresztbemenni a féktávokon bármilyen motorral
lamppe és rh8dg kollégáknak meg ajánlom figyelmébe a következő filmet: http://www.youtube.com/watch?v...
ilyenkor nem nagyon lehet egyesberakni de ha sikerül és kiengeded a kuplungot jó nagy kerregéssel fogja jutalmazni
motorline,vagy e-bay
Kössz!
hello
a kipufogó topicsba kérdezzd sztem...AlexCBR (azthiszem így van a neve) ő a kipuffos emberke
Hello! Husqvarna SM510R-re honnan tudnék szerezni ARROW rendszert?
Ha nem jönne össze, akkor próbáld meg úgy, hogy kihúzatod üvegre, kuplung be, 1esbe vissza és rávágod a kuplungot. Ha így sem jön össze, akkor nem Te vagy a hibás hanem a motor:DDDDDDDDDD
Köszi mindenkinek! Majd azé kipróbálom parkolóban, hátha megy...
Motorfékkel szokás keresztberakni. De ha van antihopping kuplungod (csúszókuplung) akkor az megkönnyíti. Nagymociknál (4T) pl.: ha 4. sebességben vágtatsz, visszalöksz (kanyarívtől függően) pl 2 sebességet és lassan ráengeded a kuplungot ( nem tljesen, mert ha így teszed akkor a hátsókerék blokkol) hanem fokozatosan, akkor a motor segge lassan megindul. De ezt ki kell tapasztalni. Szóval 50es mocival igen nehéz lesz ez a manőver. De sok szerencsét hozzá! :D
overálos nekem sincs de gatyát szerintem vegyél.
a keresztbe csúsztatás hátsó fékkel a legtöbb esetben felesleges mert blokkol a hátsó kerék és sokat vesztesz a lendületedből.Elvileg meg úgy kell hogy kanyar előtt fék visszaváltás kuplung jóérzékkel ráenged és már csúszik is ha minden jólmegy elvileg
hi! Van már protektoros ingem, meg supermoto-s csizmám, stb.. "overálos" ruhát nem szeretnék, mert nekem sztem még fölösleges..
Akkor ugy kérdem, elvileg hogy kell keresztbe csusztatni a motort?
Helló!
Szerintem előbb vegyél megfelelő motoros ruhát.2T-vel én nem tudtam meg szerintem nem is lehet keresztbe közlekedni csak hátsófékkel.Azzal is csak óvatosan mert ha közben az elsővel is lassítani akarsz nagyobbat akkor lehet hogy bukta lesz.
Hali!
LE tudná nekem Valakin írni, hogy hogyan lehet erőcsúsztatást, vagy simán csúsztatni kanyarban (pl parkolóban) a motort? és hogy lehet-e ezt 50-es SuperMoto-val csinálni?
Előre is köszi: Peti
Amit tegnap beszéltünk az EXC-ről tudod,megkérdeztem hogy az ami nekem lenne olyan e,és az is olyan.
Lehet hogy gyárilag ilyenek?