Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nem úgy volt hogy csinálják a pályát?
Tudod ez közutra lenne a 15/42-es nem pályára.
Nem kerekezésre szeretném hanem hogy lent ne rángasson és 5-ben is lehessen 60-al gurulni már.
A gyárihoz mennyivel lenne így lassabb pl:20-30km/h?
Azt szeretném azért ha 130-nál még nem pörögne 5-ben hanem kellemes fordulaton menne,nehogy ne tegyen jót neki hosszú túrázásnál sem.
Hát bízom benne hogy sikerül visszahozni a motort.
Igen. Ugyan erről beszéltem! Vagy ez lesz vagy egy Regina 520 RX3 Professional. Az is szimpatikus
Egykerekező motort akarsz? Én az enyémmel 15-45, majd kis időre 14-45-el próblkoztam.
A 15-42 jó lesz. A gyári lánckerekek sem horror összegek, de a parillánál lehet egész baráti áron venni.
3000.- körül az elsőt, 6000.- körül a hátsót.
Alkatrész és kiegészítő (power parts és power wear) árakat a KTM Ócsa oldalán találsz!

Csak meglesz az az LC4?
Kakucs tegnap!
Bocs mindenkinek 16:38-as a gyári áttétel,akkor így kérdezem hogy milyen lenne 15:42-vel?
Tud valaki abban segíteni hogy KTM-re első,hátsó lánckerék és lánc mennyibe kerül?
A motornak 16:40 a gyári áttételezése,ezen szeretnének majd változtatni úgy hogy első 15-ös lenne a hátsó meg 42-es.
Ezzel az új áttétellel sokat veszítene a sebességéből?
Kb mire számíthatna mert kötuton használná ő is,jó lenne oda ezzel is.
Utazóba 120-130km el szokott menni,nagyon pörögne már így 15/42-vel vagy jó lenne hozzá?
Kaptál mailt!
De az már régen volt
A város az off, elvétve 1x 2x 1 évben
Komoly? Durva....... Utcán szoktál motozni?
jaaaa
Ha minden igaz, akkor igen
2 éve pályáztam utoljára
o-ring

Vasárnap Kakucs?
még az előző tulaj vette azt mondta 15ezer volt
na majd holnap lefényképezem, megmondod nekem képről mijen?
Nekedis
Szia!
Meg kell ni
Ha olyan mint 1 biciklilánc akkor sima, ha a szemek közöt van 'valami', akkor O/X vagy Z gyürűs és még a fél ABC
Szép estét!
Honnét tudom meg mijen lánc van a motormon?
Szia!

Vágom, h Szani is használta ezt a márkát és nemcsak ő, és dícsérték! Azért is mertem ajánlani, ráadásul kedvezőbb áron ha minden igaz..
Az mindenféle-gyűrüs láncoknál pedig több erő veszik el, mint a 'sima' láncoknál.
Menyibe kerül egy ijen mérés?
amugy áthuzattam az ülést ugyhogy mostmár a dizájni hibátlan
szaninak is CZ volt a bergen, az a sárkidobós fajta, bagyon ajánlotta hogy jó. Mit takar ez a -10 % power?
Csak akkor nem tünsz ki közülük ha csúszik a kuplungog
sajna ezekét nem
gusztustalan hangjuk van
Hali!
Oda néztem 2db 2ft-s jo oda
Amugy esztergáltattam. Kb 100ft igy