Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úú, ha eccő úgy kenem mint a bácsi...
Hozom az enyémet és raccingolunk
max ezzel tudok gépelni
nekem is be van már dugaszolva
Majd ha olvasod feljebb majd látod a képet.
csütörtökön megyek varratkiszedésre,hogyha azt mondja a doki bármennyit gyalogolhatok akkor valószinüleg meglátogatunk benneteket.

Ma este is míg vártam a 8-ast, láttam egy supermotos, egykerekezős, KTM-es arcot és nem bírtam ki mosolygás nélkül. Titta jó volt!
De tényleg
Nem ér gúnyolódni ám! Majdnem két hónapja nem volt gép a seggem alatt és már nagyon hiányzik!
JÚÚÚJJJ én már aludi sem tok

Titta jó, már csak párat kell aludni és itt lesz vasárnap!
Helló csajok
Szióka!

Szép estét Mindenkinek!
Ifijuság bolondság... megkértek tartsalak szóval!
Nekem le van ez dugózva.
*stabilizátorokkal
Vas ár nap
te itt ezekkel a stsbilitátorokkal marha jól megélnénk egy jó forgalmas kereszteződésnél , én vigyázok rád te meg kéregeccc
hát mikor kezdődik a buli?
Semmi sextra, 7végén bandázunk egyet papucson, gyújtsd be a támaszaidat azt gyertek le ti is....lesz biliárd asztal is és majd a manykóidat használjuk dákó helyett
hel Sanya mizujs felétek ,veletek?
A motorvásárlás az qurva óvatosan ment de, a konkrét DB megvásárlásánál már nem ted át annyira!?
Késö bánat de amikor se a forgalmi se a tkönyv nem stimmel a motor számaival azt nemszabad megvenni,mert nehézlesz rendberakatni a hivataloknál(+kellemetlen percek/órák a bevizsgálásnál )
Csak úgy be tem!
ok akkor jól tudtam
de szerintem az agy se lett volna jó mert nagyon régi volt meg ilyen féktárcsafelfogatást sem láttam még
de 145 ös gumi volt rajta
hát at bizony első
hátra 4,25