Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ehh - a googleben kell megtalálnom a fórumot
Háááát, ez most inkább maradjon titok.
kafa....majd mehetek egy kört de,nem körülötte
remélem holnap lélekben azért velem leszel!
killer a gép teso
mocskosul irigyellek benneteket a hétvégét illetően
jah és 17/40es áttéttel, max.seb 186km/h fogyasztás jobb csuklótól függően, 5.5-8.5l!
rediturész
17/44 173 a 400as lc4gyel
Egészségedre!
Marad a fogaskerék, és az áttétel. Na megyek szarok egy kis pénzt, úgyis közértbe kellene mennem, és ha leveszik a gipszet motozok egy nagyot.
5000 valamennyi/negyedév.
Szülőknek mindkettőnek van a nevén már autó, meg nem is szivesen mennék bele ilyesmibe...akkor már inkább egy vidéki lakcím...
Kivéve ha valamelyik szülöd az üzembentartó. (6500/negyedév). A motorom biztosítása 5800ft/év. A tiednek mennyi a biztosítása?
Egy ilyesmi autót tán még én is meg tudnék venni - de csak kötelezőre (30 év alatti bpi lakos) egy év alatt kifizetném a vételárát még egyszer, amit egyrészt már nem nagyon tudnék kigazdálkodni, másrészt eléggé aránytalannak is érzek...
r
Nekem a vonóhorog felrakás 28e forintba volt benne, az utánfutó pedig napi 1000ft. A kocsim árából, kapnék egy kis robit. Szerinted nekem egy 48 hátsó f.kerék megoldotta volna a problémámat? Benzin, olaj, gumi lánc sm szett stb stb Ugyanmár.
Kösz a megértésedet!
De tényleg nem feszegetem tovább a kérdéseket és nem fárasztom a többieket,én ilyen vagyok ezen a téren,100xmegfontolom,utánajárok,megkérdezem a dolgokat mielött választok.
Tudom hogy ez sokakat zavar és idegesít.
Szeretem tudni nálam sokkal jobban hozzáértő emberek véleményét,tudom sokszor hülyeségeket kérdezek,dehát istenem nem értek úgy hozzá mint itt sokan mások.
Azért remélem nem utálnak ki innen.
Némileg mondjuk tényleg eltér az itt szokásostól a motorokkal kapcsolatos felfogásod, de sztem teljesen megérhető az álláspontod: nem mindenkinek telik 2 (3-4-5) motorra vagy a motor mellett autóra (+utánfutóra) is...meg nem is mindenki olyan szerencsés hogy a "motozáson" kívül ne legyen semmi más hobbija és minden pénzét benzinre, olajra, gumira, láncra stb. költhesse...és sztem itt egyikünk se szarja a pénzt úgyhogy igenis fontosak lehetnek a témák amiket feszegetsz...más kérdés hogy a megszokotthoz képest kissé talán alaposabban kivesézed a dolgokat, de hát Istenem, nem vagyunk egyformák...
Nem hinném, hogy másféleképpen gondolkodnál! Más is gondolkodik ezeken, csak nem készíti ki idegileg a környezetett! Egyébként bekell hogy valljam, én is ilyen vagyok mint Te, pont ezért látom át. Rohadtul tudok idegesíteni másokat a különböző kérdéseimmel, aminek se eleje, se vége. Viszont veled ellentétben, én meglátom hol a határ, és amikor már zavaró vagyok, csendben maradok. Engem személyszerint nem zavarsz, se Te se más, és ha engem kérdeznél, a te szavaiddal tudnék élni: „Ki kell próbálni azt megtudjuk!”
illetve a rendszámtábla rádobott 10%ot így nem a fele csak a 40%át spóroltam a surlódási ellenállásnak
a kép 16 42es áttétellel készült és egy keréken 1 literrel kevesebbet fogyasztott 100on mert a surlódási ellenállás csak a fele volt
Szerintem senki sem akar téged itt kikezdeni akkor durvábbakat mondanának Csak ők is annyit mondanak hogy ne a katalóguadatoknak élj(hány nyújtóméter me lőeró meg hány decivel fogyaszt többet ha egy foggal nagyobb van hátul) A Nájk jelszavával élve: Dzsászt dú it! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Itt ha valaki egy kicsikét máskép gondolkodik mint mások akkor 1-2 embereke már egyből ki is kezdi.
Engem érdekelnek ezek a dolgok is ha téged nem is,akkor legalább tarts tiszteletben az én felfogásom.
Nem én vagyok az első és nem is az utolsó aki cserélgetni fogja rajta ezeket a dolgokat.
Azt meg hogy miért van több indoka is de nem fogom részletezni.
Hali mindenki.
Kéne nekem egy VISONTAI Gokart pálya telefonszám.
Ha tudja valaki küldje el.
Köszike.
Neked egyébként valami villanymotor kellene, nem kell figyelned a fogyasztást, mind1 az áttétel, állandó egyenletes adagolható nyomaték. Ne foglalkozz az elavult benzinmotorral, ezzel csak a problémád lesz.