hali.
8-11-ig bárki korlátozás nélkül mehet a pályán. lesz (ha jól emlékszem) két amatör és két profi csoport. mindenki háromszor mehet. Remélem jól emlékszem. 5000 a beugró egész napra. szerintem korrekt.
Kedves Supermoto társadalom! Segítségeteket kérném! Yamaha YZ450F-hez való Supermoto szett (Excel) belemegy egy Husqvarna SM510R-be? Egykaptafák ezek a szettek? Vagy ha nem akkor valami kesebb átalakítással megoldható hogy passzoljon? Kössz!
még ennyire részletesen nem beszéltem vele mert ha minden igaz speed verseny ruhára cserélem vele
de a tengelyt esztergáltatok 3. szomszédom esztergályos és van 1 öreg kovács az meg majd ledzi
amúgy nem ez a gumi lessz rajt ami a képenn van hanemmajd másik csak úgy kérdezem akkor,hogy maga a felni elférne-e a villak között
170/ 60 as gumi van rajt a képenn vagyis azt írta!
mé lene sok? az sm 125 husqiban is 5 colos kerék van gyárilag, szerintem be kell férnie, mert az én crm 125ösömnek ugyanakkora villája mint apám cbr 600asának amin 180as gumi van
8-11-ig bárki korlátozás nélkül mehet a pályán. lesz (ha jól emlékszem) két amatör és két profi csoport. mindenki háromszor mehet. Remélem jól emlékszem. 5000 a beugró egész napra. szerintem korrekt.
Felétek vannak pályák?
de a tengelyt esztergáltatok 3. szomszédom esztergályos és van 1 öreg kovács az meg majd ledzi
Vagy azt csináltatni kell majd?
170/ 60 as gumi van rajt a képenn vagyis azt írta!
amúgy kawa zx 10 be volt!
nekem elég lenne 150 es gumi rá csak h elfér-e a villa között
.