Hellosztok!
olyan kérdésem lenne h már régebben feldobtam h lehet h veszek sm kerekeket!
na most lenne 1 amiben gondolkozok! csak nem tudom h elférne-e a hátsó kerék a villába? szerintetek?
ez hány colos?
Értem mi a probléma! Erre külön kitérnek a service manual 2.60/2008 utasításban.
Tehát ha KTM EXC tulaj vagy, soha ne hallgasd álló motornál a lengéscsillapítók hangját, lefelé jövet meg pláne hagyd a picsába. Vegyél rá egy acrapovic rendszert a gázkart meg húzd koppanásig mindig, természetesen járó motornál, és a megfelelő sebességi fokozatban!
Akkor meg töröld le oszt jóvan! Biztos a napon hagytad és kiolvadt a zsírja. ha viszed szervizbe, mondd nekik, azt is nézzék meg és kenjék ki vmivel!
Olasz vasad van nem , majd lesznek még más érdekeségek is ! Én is fogom a fejem néha, mikor a zsiruj Rsv-m is kidob magából egy-két "testnedvet"
Sajnálatos módon nem tudok menni,mivel mocim nincs,kocsi meg nyaralni van.
Haver EXC450 gépén az első,hátsó lengéscsillapító pattogó hangot ad ha jól lenyomod a telókat.
Ha nem jár a motor és kicsikét rosszabb minőségű uton gurul lefelé vele akkor lehet e legjobban hallani.
Amikor kissebb dögrökbe megy bele akár az első akár a hátsó kerék.
Mitől lehetséges ez,tudom hogy látni kellene a mocit de valaki lehet hogy már találkozott ilyen problémával.
Na látod, és te már újat akartál venni!
Gyere holnap Kakucsra, és próbáld ki a KTM valamelyik onroad modelljét!
De nincs kifogás! Jönni kell és kész...
Jah, és ott lesznek olyan emberkék akik fejből vágják a kw/le súly nyomaték adatokat...
Jó hírek számomra a mocival kapcsolatban.
Az eredetiségvizsgát megcsinálták,lefényképezték a motorszámot és megírták hogy tévedés történt.
Most már csak az okmányirodában kell rendezni a dolgokat.
Remélhetőleg 2hét és mehetek érte.
Az a jó ha folyik, szivárog, mert akkor még van benne!
Ez van!