Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az olaszoknál ilyen téren mindíg fordítva kell hozzá állni a dolgokhoz!
Az a jó ha folyik, szivárog, mert akkor még van benne!
Ez van!
Ezt így képről megmondani,eléggé nehézkes.
Mihez írja,hogy min volt a kerék?
Sztem ez a te 25ösödbe sok lesz. Mekkora gumi van rajta?
Rávan irva vagy a peremébe vagy a küllöbe
Hellosztok!
olyan kérdésem lenne h már régebben feldobtam h lehet h veszek sm kerekeket!
na most lenne 1 amiben gondolkozok! csak nem tudom h elférne-e a hátsó kerék a villába? szerintetek?
ez hány colos?
Köszike, azért ari vagy!
nálunk lenne szabad hely a kocsiban, de jászberényből megyünk és pest nem esik útba

de jó Nektek, szívem szerint én is ott lettem volna
tud valaki valami pontosabbat a holnapi Kakucsról?

Verseny is lesz? Amatőr és akár nevezhetek én is vagy csak profi? Hogyan lesz? Most raktam be a kerekeket, nem akarok hoppon maradni
Az álmoknak teremtő ereje van! Álmodd magad holnap Kakucsra!
Jó neked,én még csak álmodozom arról hogy tudok menni valamerre is.
Kecskemét ma...
Kösz!
Áttadom neki!

pénteken viszem veszprémbe és nem kocsival
sajna nem tudtam kint hagyni a napon mert már két hete be se indítottam
Értem mi a probléma! Erre külön kitérnek a service manual 2.60/2008 utasításban.
Tehát ha KTM EXC tulaj vagy, soha ne hallgasd álló motornál a lengéscsillapítók hangját, lefelé jövet meg pláne hagyd a picsába. Vegyél rá egy acrapovic rendszert a gázkart meg húzd koppanásig mindig, természetesen járó motornál, és a megfelelő sebességi fokozatban!
Akkor meg töröld le oszt jóvan! Biztos a napon hagytad és kiolvadt a zsírja. ha viszed szervizbe, mondd nekik, azt is nézzék meg és kenjék ki vmivel!
Olasz vasad van nem , majd lesznek még más érdekeségek is ! Én is fogom a fejem néha, mikor a zsiruj Rsv-m is kidob magából egy-két "testnedvet"
nem rozsdás (bocsi a telefonos képért)hanem egy kis olaj jött ki a villanyaktól.
Nemtom mi ez, de ktm-nél a vázba van az olaj, de az nemjön fel eddig
Rozsdás a váz , v valami folyik onnan ?
Helló!
Ez ügye nem nagy baj?
Szép napot Motosok!

Holnap megy valaki Pest érintésével Kukucskára és esetleg van helye még egy potyautas számára?
Sajnálatos módon nem tudok menni,mivel mocim nincs,kocsi meg nyaralni van.
Haver EXC450 gépén az első,hátsó lengéscsillapító pattogó hangot ad ha jól lenyomod a telókat.
Ha nem jár a motor és kicsikét rosszabb minőségű uton gurul lefelé vele akkor lehet e legjobban hallani.
Amikor kissebb dögrökbe megy bele akár az első akár a hátsó kerék.
Mitől lehetséges ez,tudom hogy látni kellene a mocit de valaki lehet hogy már találkozott ilyen problémával.
Na látod, és te már újat akartál venni!
Gyere holnap Kakucsra, és próbáld ki a KTM valamelyik onroad modelljét!
De nincs kifogás! Jönni kell és kész...
Jah, és ott lesznek olyan emberkék akik fejből vágják a kw/le súly nyomaték adatokat...
Jó hírek számomra a mocival kapcsolatban.
Az eredetiségvizsgát megcsinálták,lefényképezték a motorszámot és megírták hogy tévedés történt.
Most már csak az okmányirodában kell rendezni a dolgokat.
Remélhetőleg 2hét és mehetek érte.