Narancs-fekete, látom. Nem tetszik. Még az is jobb lenne (nekem) ha a hácccsó fekete, első narancs lenne, vagy belül fekete, a külső szélei narancs, vagy bármi, csak ne úgy nézzen ki, mint egy vicces szélpörgő, amit forgatni kell, hogy színt kapj
DE!
Nekem szar az ízlésem, és biztos jó. Na. Nehogy miattam lemondd
Hát, egyrészt kifujt az a nyüves utánégetö, amit ha figyelted a képeket pár napja csináltam és itt voltak berakva képek hogy kivettem, aztán a lánckerekem is fos volt, most épp rendelés alatt áll az is, meg a kerekeket is festetem. Egy kalap alatt mindent.
Nekem az...papagájos. Már csak a fényvisszaverő prizmák hiányoznak a küllőről. De szar ízlésem van, és ki vagyok én, hogy megmondjam, mi a jó. Ha neked tetszik...
Legnagyobb bánatomra még sajnos nincs!
Pedig már alig bírok moci nélkül lenni,annyira mehetnékam van hogy lassan felveszem a mocis ruhámat meg és nekiállok az udvarban futkározás közben brümmögni.
DE!
Nekem szar az ízlésem, és biztos jó. Na. Nehogy miattam lemondd
Nekem is a héten jön meg hozzá a cucc.
mondjuk nem egyszer végigcsapattam vele a szentendrein..kaszástól szentendréig
Pont most van szétfüzetve a kerekem hogy felemásra lefestessem.
Tán gagyi
én azért csak csak eljárogatnék vele....
Pedig már alig bírok moci nélkül lenni,annyira mehetnékam van hogy lassan felveszem a mocis ruhámat meg és nekiállok az udvarban futkározás közben brümmögni.
Az kitágítaná a kloákanyílásodat mire oda,vissza megtennéd a 200km-t.
Olyan kell ami jó közuton is meg pályán is,vagy inkább a pályázas mozgat jobban?