Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na majd összehozunk egy találkát ha neked is meg nekem is meglesz a vas!
Narancs-fekete, látom. Nem tetszik. Még az is jobb lenne (nekem) ha a hácccsó fekete, első narancs lenne, vagy belül fekete, a külső szélei narancs, vagy bármi, csak ne úgy nézzen ki, mint egy vicces szélpörgő, amit forgatni kell, hogy színt kapj

DE!
Nekem szar az ízlésem, és biztos jó. Na. Nehogy miattam lemondd
Ma megyek szint választani. A lánc szettet holnapra igérték. Aztán ha mind megvan, viszem befüzetni, remélem hétvége, jövöhét elejére megvan.
Kb mikorra lesz meg?
Nekem is a héten jön meg hozzá a cucc.
Smhooligan motorját vágod? Nah..olyasmire lesz lefestve a kerék
KELL
Én is pályázni de az hogy leugorjak vele tőlem balcsira arra nem kellene,hacsak nem állnék rajta sokat,igaz az SMC-n is eléggé sokat állogatok fel.
Hát, egyrészt kifujt az a nyüves utánégetö, amit ha figyelted a képeket pár napja csináltam és itt voltak berakva képek hogy kivettem, aztán a lánckerekem is fos volt, most épp rendelés alatt áll az is, meg a kerekeket is festetem. Egy kalap alatt mindent.
Nekem az...papagájos. Már csak a fényvisszaverő prizmák hiányoznak a küllőről. De szar ízlésem van, és ki vagyok én, hogy megmondjam, mi a jó. Ha neked tetszik...
jóvan...akkor mennék ezzel...
mondjuk nem egyszer végigcsapattam vele a szentendrein..kaszástól szentendréig
Van valami baja vagy csak a kerékfestés végett?
Naaa!
Pont most van szétfüzetve a kerekem hogy felemásra lefestessem.
Tán gagyi
Ez a felemás színű felni nagyon nyomi. Amúgy tényleg szép, de ez egy kőkemény versenymotor, nem utcára való.
Nekem is kezd...2hete az emelön van
Rohadjak meg megcsinálom ha lassan nem tudok motorozni.
hááát.....
én azért csak csak eljárogatnék vele....
Gábor...wazzz...legalább egy biciklire ülj fel közben, az a tuti.
Legnagyobb bánatomra még sajnos nincs!
Pedig már alig bírok moci nélkül lenni,annyira mehetnékam van hogy lassan felveszem a mocis ruhámat meg és nekiállok az udvarban futkározás közben brümmögni.
Nállad van már a moci?
igaz
Úgy kellene levágni róla!
Az kitágítaná a kloákanyílásodat mire oda,vissza megtennéd a 200km-t.
Mennyit szeretnél rá költeni?
Olyan kell ami jó közuton is meg pályán is,vagy inkább a pályázas mozgat jobban?
Én azért nem járnék vele munkába, elhajítva a CBF-et (100 km/nap)
Ja mert te sokat állsz rajta!
egyáltalán nem kényelmetlen a crf...max kicist kemény az ülése..de nekem bevált