Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A másik két kép jobban tetszik... az eregyből szedd ki a blokkot és tedd be a ktmbe
gyurika teccik az új r1-es project ?
képzelem,hogy akkor hogy szólna nem tom hogy kell megcsinálni,hogy tápot adok neki,ez még megy...csak aztán rá kell kötni a fejegységre hogy az kapcsolja,ki be...
hát kösd be te.... ingyen magadnak ...vagy kérhetsz pénzt is
aha az a szívóoldal ...oda becsavarsz egy 6-os csavart esetleg rézalátéttel de ne hosszút hogy belógjon a szvícsőbe és jó is van ....

a kémény résznél meg valami komolyabb dugót tegyél oda mert az fbs meg ilyesmi sziló taknyok már önindítózásnál elégnek ott tudom berúgós a motrod

na oda valamilyen alumínium dolgot tegyél vagy vaskorongot vagy akármit ami beszorul oda /írtam pénzt is/ és a koptatók meg benttartják.......aztán mehetsz is
faszomat már hogy semmit nem lehet elintézni ebben a kibaszott országban. egy kurva mélynyomó bekötéséért meg 13ezret kérnek,hihetetlen
sajna nem tudom
Biker1000-nek nem tudod véletlen a telszámát?
ezt a felsö képet nem tudom annyira kinézni, de ez a karbinál lévö rész? ha jolmlátom egy csavar be van csavarva a csö helyére és annyi?
Meg ami a leömlöknél van, azt be kéne akkor ragasztani valamivel? Fbs ilyesmi az jo?
na vazze ..nem is ezt akartam ...hanem ezt
na fotók ...pont gyurikájé...tessék ez is forog
az eccerű a tiéddel ..a simán felszalad ide
előbb az enyémmel,több esély van rá...na lépek autóhifis boltba csocsi
pill...várjál leugrok nézek egy hengerfejet ...2 perc
Na toljad a képet!
De ez felmegy a vázba is egy retek csö, meg megy 1 a karbihoz is, vagyis a beömlöhöz is. Akkor 3 helyen be kell dugozni?
ide ...most ezzel lesz a következő projekt
de nem megsértődni
mikor mész csobánkára az osztrák pályagépemmel? ma este?
jó ezt a világbölcsességet komolyan mondtam mert viccnek durva lett volna
mindegyik kurva
sőt szereltem ilyen osztrák pályagépet mint a tiéd és ott valamilyen schilling pénzérmét nyomnak oda a torok közé és már nyelezik is mint a disznó........és ott forog a pénz mint az állat mikor megkopik a helye
ma csinálom a kocsiba a mélynyomómat
ma meg csüt szabi...azért lehet mennék csüt kakucsra,esetleg most mondjuk picit mélypont van,mer dobtam csajomat,de azé megkönnybeülés