képzelem,hogy akkor hogy szólna nem tom hogy kell megcsinálni,hogy tápot adok neki,ez még megy...csak aztán rá kell kötni a fejegységre hogy az kapcsolja,ki be...
aha az a szívóoldal ...oda becsavarsz egy 6-os csavart esetleg rézalátéttel de ne hosszút hogy belógjon a szvícsőbe és jó is van ....
a kémény résznél meg valami komolyabb dugót tegyél oda mert az fbs meg ilyesmi sziló taknyok már önindítózásnál elégnek ott tudom berúgós a motrod
na oda valamilyen alumínium dolgot tegyél vagy vaskorongot vagy akármit ami beszorul oda /írtam pénzt is/ és a koptatók meg benttartják.......aztán mehetsz is
ezt a felsö képet nem tudom annyira kinézni, de ez a karbinál lévö rész? ha jolmlátom egy csavar be van csavarva a csö helyére és annyi?
Meg ami a leömlöknél van, azt be kéne akkor ragasztani valamivel? Fbs ilyesmi az jo?
sőt szereltem ilyen osztrák pályagépet mint a tiéd és ott valamilyen schilling pénzérmét nyomnak oda a torok közé és már nyelezik is mint a disznó........és ott forog a pénz mint az állat mikor megkopik a helye
a kémény résznél meg valami komolyabb dugót tegyél oda mert az fbs meg ilyesmi sziló taknyok már önindítózásnál elégnek ott tudom berúgós a motrod
na oda valamilyen alumínium dolgot tegyél vagy vaskorongot vagy akármit ami beszorul oda /írtam pénzt is/ és a koptatók meg benttartják.......aztán mehetsz is
Meg ami a leömlöknél van, azt be kéne akkor ragasztani valamivel? Fbs ilyesmi az jo?
De ez felmegy a vázba is egy retek csö, meg megy 1 a karbihoz is, vagyis a beömlöhöz is. Akkor 3 helyen be kell dugozni?