Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak más színü de nem új ...már ez is csúszott pár kanyarba
Ja jól mentek a skacik
Lánczinak elszakadt a láncza
uj ruhád van papa?
Hát egy 300eres 4t sem az...akkor inkább a céert esemezt át
Monnyuk ha van váltó eletronyika akkor nem kell felfelé a engelykapcsoló használata...úgy is lehet ha felváltálkor kicsit vissza engeded a gázt és úgy váltassz...oder kopp gáz és a kuplungot kicsit behúzni váltáskor ez kártékonyabb de valamivel gyorsabb
ja tényleg hiszen említetted is még visontán
Ez is megfordult már a fejemben, a haveri körömben van egy emberke, ő azt mondta, hogy 2T-vel, főleg kis köbcentivel nem az igazi. Igaz ez?
Ménem veszel a CR-be egy SM kerékszettet
Ezek drágák nekem, ennyit nem adok ki rá, de köszönöm, hogy szétnéztél!
Most jött egy "fuvallat", érdekel a supermoto, itt van Kakucs a szomszédban, szerintem veszek egy öreg endurót, rá két sm-kerék, és ennyi. Maximum 300-at szánok az egészre, mert van másik motorom.
Kipróbálni buliból nekem ennyit ér. Ha nem megy ennyiből, akkor nem megy
Kicsit "idegbetegebb",meg nagyon erős is,de azért élvezetes vele motorozni.A hátsó gumit meg le kell cserélni 165-re.
SXV 5.5 , SMR 560,te is jó szar motorokkal rendelkezel!
Mennyivel mássabb pályán a V2 viselkedése?
Egy lyukas Barkas kipufogót Kipihented magad a tegnapi nap után?
Az attól függ mi az a jó ár,bár én is kipufogókkal foglalkozok.
Lukas Pesek! Mit nyertem?

Hali Kolléga!
Ki ez a motoros
motard44 kolléga nem akarsz jóáron Akrapovic rendszert?
Hello! Szerintem egyáltalán nem mentél rosszul de tudni kell,hogy az sxv-t nem egyszerű vezetni!
Hali,

szarul mentem nagyon, tudom én.
Eladó az SXV, KTM lesz ebből...
Motard44 gépére szerelünk mágneseket, oszt gyorsulunk!

Nagygon ügyes voltál hétvégén! Még egyszer gratulálok!
Eladó A 650 es Husabergünk.2003.as ,de nagyon keveset futott...4000km van benne kb.Verseny fékkel eladó. Akit érdekel e-mail: adi_mhr@hotmail.com
tegnap előtt voltam kakucson, ott figyelgettem a srácokat, ott ugy tünt nem nagyon kuplungolnak, bár lehet rosszul figyeltem meg, de jol kenték neki
visszafelé mindig illendő kuplungolni. felfelé szinte soha!
esetlegesen ismerek egy jó hobbystát, akit le lehetne szerződtetni a csapathoz,egy jó apriliával!
ezekbe a motorokban milyen, kuplung van hogy kanyar előtt csak rugdossák vissza a sebességet
gondolom nem nagyon kuplungolnak
ugyan már, a team che-moto is jól ment. nem volt ott semmi gond!
Gondolom igen!