miért nem veszed le az egészet róla.....nem kell az oda...fölös súly
inkább szervezd meg a ledugózását és kész
ez nem fontos csak az emissziós normákat ilyen szarokkal tudják tartani
majd mindjárt fotózok egyet , hogy van ez a többi gépen
amúgy egyszerű mert egy dugó van betéve a két torok közé és azt a koptatók tartják bent ...a másik végét meg bezárod csavarral
Nah valakinek ötlet a bajomra?
Biker, roof, sanya?
Lényeg h a szekunder légrendszer csatlakozócsöve jött szét. Hogy lehetne oda vissza müteni hogy ne logjon?
KTM-re nekünk itt 1000+anyag egy gomba és 800+anyag a szár. 12 Ft. egy imbusz csavar bele :-) Mondjuk kb. 4E Ft egy tengelyre való készlet, ez sokkal olcsóbb, mint egy gyári, ami nekünk 10-13 lehet.
Laczka! Nem lehetne megejteni egy olyat, hogy egyszer, amikor megint Visontán vagytok, Sanyi két menete közt beállítanád nekem a motoromat? Nem jó a teljesítménye és nehezen is indul. Nem értek hozzá, de úgy rémlik, azóta ilyen rossz a helyzet, amióta a porlasztón állítgattak.
Vagy tényleg vigyem fel Pestre ezért, nem lehet így a büfé előtt megcsinálni?
Jah akkor ezekszerint nem lesz endúróm :( és még én azt hitem h sokba van az r6 fentartása :P
Pedig csak olajat kér évente 1 x nameg 1-2 apróság! (Ezentúl mégjobban fogom csodálni az edúrósokat h a nagy szervízigény elenére beválalják)
ui: Köszönöm a válaszokat majdnem beleugrotam 1 rmz be!
csao
ez a hétvégi nyársapát tolódott jövöhétre...de minenképp megyek motorozni valahova....és naggyon zsír lenne ha el tudnál jönni te is,aztán kicsit foglalkozni a technikával...már ha van valamilyen
nos?
kivéve ha környezetvédő
inkább szervezd meg a ledugózását és kész
ez nem fontos csak az emissziós normákat ilyen szarokkal tudják tartani
majd mindjárt fotózok egyet , hogy van ez a többi gépen
amúgy egyszerű mert egy dugó van betéve a két torok közé és azt a koptatók tartják bent ...a másik végét meg bezárod csavarral
Biker, roof, sanya?
Lényeg h a szekunder légrendszer csatlakozócsöve jött szét. Hogy lehetne oda vissza müteni hogy ne logjon?
Fontos lenne nagyon!
Vagy tényleg vigyem fel Pestre ezért, nem lehet így a büfé előtt megcsinálni?
Csak Ancsa ne legyek, mert attól írtózom. A Nici tetszik..........................
Mizu Veled?
Mizu?
Csütörtökön megyek fodrászhoz, megint szőke leszek!
Pedig csak olajat kér évente 1 x nameg 1-2 apróság! (Ezentúl mégjobban fogom csodálni az edúrósokat h a nagy szervízigény elenére beválalják)
ui: Köszönöm a válaszokat majdnem beleugrotam 1 rmz be!
ez a hétvégi nyársapát tolódott jövöhétre...de minenképp megyek motorozni valahova....és naggyon zsír lenne ha el tudnál jönni te is,aztán kicsit foglalkozni a technikával...már ha van valamilyen
nos?