Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja akinek sikerült az élet ......
ma szabi van
azthittem melózol ..vagy van ott is net ?
ja tényleg neked is le van dugózva......minek az egy srácnak ?
kivéve ha környezetvédő
Nekem van ilyen,vagy ki lett dobva?
miért nem veszed le az egészet róla.....nem kell az oda...fölös súly
inkább szervezd meg a ledugózását és kész
ez nem fontos csak az emissziós normákat ilyen szarokkal tudják tartani

majd mindjárt fotózok egyet , hogy van ez a többi gépen
amúgy egyszerű mert egy dugó van betéve a két torok közé és azt a koptatók tartják bent ...a másik végét meg bezárod csavarral
Nah valakinek ötlet a bajomra?
Biker, roof, sanya?
Lényeg h a szekunder légrendszer csatlakozócsöve jött szét. Hogy lehetne oda vissza müteni hogy ne logjon?
Meg tudod adni a telszámodat?
Fontos lenne nagyon!
hát még ha ráülnél, egy komolyabbra....akkor meg azt mondanád: eddig azt hittem az R6 nagyon megy!
KTM-re nekünk itt 1000+anyag egy gomba és 800+anyag a szár. 12 Ft. egy imbusz csavar bele :-) Mondjuk kb. 4E Ft egy tengelyre való készlet, ez sokkal olcsóbb, mint egy gyári, ami nekünk 10-13 lehet.
Laczka! Nem lehetne megejteni egy olyat, hogy egyszer, amikor megint Visontán vagytok, Sanyi két menete közt beállítanád nekem a motoromat? Nem jó a teljesítménye és nehezen is indul. Nem értek hozzá, de úgy rémlik, azóta ilyen rossz a helyzet, amióta a porlasztón állítgattak.
Vagy tényleg vigyem fel Pestre ezért, nem lehet így a büfé előtt megcsinálni?
ez egy regi 2005os kiallitasi kep a drz400sm megjelenese elott, sajnos a suzuki csak bemutato darabot csinalt belole
Szia!

Csak Ancsa ne legyek, mert attól írtózom. A Nici tetszik..........................

Mizu Veled?
Oks! Lesem...........
Ciooo Drága! Dobtam neked is üzit Szöszi...wow...wow...majd képet küldj bitti frankos lex ...
Szia!

Mizu?

Csütörtökön megyek fodrászhoz, megint szőke leszek!
Jah akkor ezekszerint nem lesz endúróm :( és még én azt hitem h sokba van az r6 fentartása :P
Pedig csak olajat kér évente 1 x nameg 1-2 apróság! (Ezentúl mégjobban fogom csodálni az edúrósokat h a nagy szervízigény elenére beválalják)

ui: Köszönöm a válaszokat majdnem beleugrotam 1 rmz be!
sowi! Mit tudsz erről?
csak fürcsiztem...
de mennyire
csao
ez a hétvégi nyársapát tolódott jövöhétre...de minenképp megyek motorozni valahova....és naggyon zsír lenne ha el tudnál jönni te is,aztán kicsit foglalkozni a technikával...már ha van valamilyen
nos?
Csókolom