Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De szép is lenne
Christian Iddon talán 2005-ből,m akkor még Bergel nyomta és 21-es ratszámmal

Azt mondta az emberke a telószervízben, hogy nem szabad semmivel se keni se befújni mert abba beleragad a por és az barmolja szét a szimeringet.
első képeden te vagy? miylen motor az?
én a porvédő alá szoktam ipari kenőanyagot fújni, hogy tele legyen, így folyamatos a kenése, kb 2-3 hétig
én is köszöntem
Erről a smojc dologról még nem hallottam de azért köszi a segítséget
arany apám ebből mekkora perec lehetett!
kenő anyag
csáá. én is alszok
lerövidíti a teló utat, és a mozgást is akadályozza. többet árt mint használ.....
Ezt a smojc dolgot halandók számára érthető nyelven is elmondanád?
Azt utálom de,ezt majd holnap kifejtem mert csicsikálnom köll..minyá 5óra
ja meg ez is de, elég 2hetente ,havonta pucccolni,meg egy kis gyári smojc is kell neki
gyári cucc ,likas anya, és minden stimmel...fúrd ki a muttert és egy menetes szár a két végére esztergányoltass gumbát és ennyi
Már meg van
telóharisnyát neki
DR-Z-nél most is jelentkezik

Ennyi segítene rajta?
Azt magyarázták még, hogy a porvédőt szedjük ki és úgy tisztítgassuk, de az minden motorozás után kissé macerás lenne.
A teló ugyan olyan mint a krossznál de azoknál meg nincs ilyen jellegű probléma
az utolsó mondatod
azt már ki sem lehet engedni?
elöl a kérdés
Hallod sanya neked hogy van megoldva a bukógomba? Mert nekem egyik oldalon van ugye az anya a másik oldalon meg az a műanyagszerű cucc amibe egy bambuszkulcs beleillik....
Minden moccizás elött,közben ,utál le kell törölni ronggyal(nem 1000-sel )a becsúszó szárat,fölleg ha sároskás a dolog,és a túlnyomást is ki kell néha engedni a szabad levegőbe(nem a pukira gondoltam)
nekem a dr-z nél volt észlelhető ez a jelenség.
Hello mindenkinek!
lenne egy kérdésem, mégpedig hogymiért megy állandóan tönkre az első teló szimering?
Igaz hogy elmegyünk néha a sárba meg porba is motorozni de az összes szaki akivel eddig beszéltem azt mondta, hogy nem befolyásolja és mégis elkezd folyni az olaj néhány motorozás után.
Mitől lehet?
Köszi a választ!
ja nem 6ott meg annyira,már szombaton elbaszták az indulásom....mind1 spongyát rá
Köszi szép.....

Visontán meg felesleges bánkódnott ...."Egy dolog sem rossz vagy jó önmagában, csak a gondolkodás teszi azzá!"