Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jogos, akár kosz is lehet.
Amugy sziasztok.
Takaritsad ki a peremet valoszinü kosz van alatta,ha ügyesvagy lelehet nyomni/ütni a gumit a peremröl.
Ha otthon nem sikerül, vidd el egy gumishoz (sima autós is jó), neki van "peremtömítő pasztája". Azzal bekeni, és jó lesz. De még az is lehet, h belül a felnin megjelent egy kis felület rozsda...
nincs megütve mert beletettem vizbe és körbe sok helyen pici buborékok jönnek, de eddig kb 3 hónapig semmi baja nem volt az a baj hogy nem tudok aláfesziteni mert be van pattanva ava a perembe , szoval szar a hejzet de megpróbálkozok valami trutymó bejuttatásával.. a defektjavitó nem használhat?
felnigörgőztetés..meg van ütve vhol a felnid... vagy pedig leereszted,benyúlt egy nagy csavarhúzóval vagy valamivel és befújsz alá valami habot...vagy fbst,v vmi pasztát..elég kókány megoldás,de talán használ.
Segitsetek!
mit kell csinálni ha a belső nélüli kerekem ereszt a peremnél
Offspringen találkozunk!
Jó szórakozást! Én is mennék..csak afránya meló
Eltiprunk Sopronba egy hétig inni.
Ha valaki megjelenik a Volton,híjjon fel.!
Mindenki vigyázzon magára
étvágyat.
na lépek mert ebéd van ....
akkor oké

ebből a topikból is műszakiboltot csinálunk gyurikám ?
van erősítő kimenete a fejegységnek...meg van aux in hálistennek,így nyomatom benne az ipodot elől gyári hangszórók,nem a legjobbak,de szólnak...hátul 2 ovál 17es kenwood,azok szépen szólnak,mélyközepek,meg majd most a cső...
vagy egy darab rca kábelt bele szoktunk forrasztani a fejegységbe az előfoknál....és az is jó .....
a sötétkék kábel ha van olyan akkor az kapcsolja az erősítőt de ez általában azoknál a fejegységeknél van aminek van rca kimenete ...
ha nincs akkor a narancssárgával a motorosantenna szálával be tudod kapcsoltatni az erősítőt.....
ja,megy egy ktm kurva kocsit viszem vizsgáztatni is...remélem nem fognak baszakodni az lpg miatt
de az úgy nem szép nekem csak 2 rca kell,kurvaélet
akkor hagyjad szabadon a másik kettőt
hát az egy olyasmi rendszer , hogy ezzel a károsanyagkibocsátása kisebb a motorodnak ...így még forgalomba lehet helyezni ezeket a műemlék blokkokat a mai kor követelményeinek megfelelően....
a műemlék blokk nem azt jelenti , hogy szar csak már 100 éves és a zöldeknek nem jó...viszont minket remekül elvisz ide-oda
http://www.arukereso.hu/auto-h... mármint van ez,de nekem nem kell 4 rca,csak 2 rca
rca a csatija a szubnak,de nem találok a fejegységhez megfelelő csatit ami rca-s lenne
dísz
egy vékony kék drót kapcsolja az erősítőt be.......jön ki fejegységből....
de az RCA kábel közepén is fut egy egyedüli ér és ha nincs másik kábel akkor az amúgy is megy a ládához akkor azzal tudod kapcsoltatni ....ennyi
Nem berugos
Oks akkor naggyábol megvagyunk. Még annyit hogy a csö ami felmegy a vázba azzal mivan? csak kihuzom és kalap kabát?
Illetve még a ktm forumba emlitettek vmi fekete bizbaszt amit nemárt levenni ha nyitott csö van fent. De ez már nem lényeg csak azt a fost amit most beszéltünk azt akarom megcsinálni mert kifujt mellette. De végül ez mire is szolgált h igy ki lehet venni?