Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló!

Jah lehet hogy 2001 es a pálya nem tudom
kar, hogy nem ilyen lett a drz :S
Az Ibafai papnak fa ifája van szörnyű!
A másik oldalon azt olvastam 12 quados már lesz a hétvégére, asszem lesz látvány!
Okéjó
Köszi
Egyenlőre csak puhatolózok, ha aktuálissá válik a dolog akkor visszatérünk rá
bevan repedezve helyett : berepedezett
Annak annyi a szépséghibája, hogy régebb óta áll és a hőmérséklet ingadozástól picit bevan repedezve az oldalfala. De ettől eltekintve szerkezetileg más baja nincs. Ezen ok miatt 10e
Az is érdekelne
Annak mennyi az ára?
Elég szép állapotban van, sztem 15öt megér. Annó 35ért vettem. A slick mellette szinte új és eladó!
Vizsgára még kell 1 új rendszámot szerezni..
Mennyiét adnád
Sikerült levizsgáztatni?

De leginkább a Sherco-ra hajaz
A kTm-nek meg némi Berg beütése
Szia!

Hátsó esőguma van! Újonnan vettem 1x volt használva 15percet. Dunlop
Aha,tegnap belinkeltem már én is egyszer,örülök neki hogy mi is próbálkozunk vele,jó lenne élőben látni milyen is.
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó esőgumija
a blokknak van némi KTM beütése
Nem tudom látta-e már valaki ez egy magyar Supermoto. Danuvia
Csak SMJ-t olvasok.MAx ugrik a sved arany, de akkor meg kell allnia annyinal.DRz-t lenyomna az tutti, csak biztos dragabb lenne a fenntartasa, de hat vmit vmiert:)
igen en, meg a biker.ie-re is, kivancsi vagyok tenyleg megall e 6000 euro kornyeken, az eleg drz gyilkos lenne ilyen parameterekkel
Motorrevu tesztben a 4.5-re azt irtak, hogy nevlegesen 52LE.Talan fotengelyen talan van ra esely, de nem hinnem.Nem is lesz rossz, ha valoban 1.5 millio korul lesz az ara es Ohlinsel jon ki.
Te voltal az aki belinkelte ezt SMJ.com-ra is?
az a danuviabeli sherco blokk letezik hogy tenyleg 70 loero? ha igen akkor milyen karbantartasigenye van? gondolom nem egy drz szint
ezt nemértem, a pálya 2001es ? vagy csak akkor volt vagy mi?
gyujtás kapcsoló nincsen. a beszereléséről nem tudok nyilatkozni. kereket kell cserélned, első féktárcsát, ahhoz való adapterrel, a rúgózással lehet gondok lesznek, ha komolyabban szeretnél SMezni.
Heló mindenkinek Lenne 1 problémám! Menyire bonyulult 1 rm-z 250 átalakitása supermotóvá? Van nekem 1 tervem amibe veszek 250 rm-z t és a cross gumikat a havernál hagyom deközbe a supermotóként használom a városba ez menyire kivitelezhető? pl nem kel felfügesztést cserélne vagy csak álítani kell? +1 (szőke nős kérdés) Van e gyújtáskapcsoló rmz-250 en? és ha nincs menyire bonyulult beszerelni? ha valaki tud segiteni 1 pár mondatba az pls vegyen fel msn re előre is köszönöm!
Köszi a segítséget!

Jó éjt!