Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ez hol van?
Junius első hétvégéjére van lefoglalva pálya(másik forum álltal), kérdem a forumozókat és roftop kollégát hogy van-e rá érdeklődés és megszervezi-e?
jahh, és üdv. mindenkinek!
nem pályafüggő ez sztem, csak jókor kell menni. pl. a go-go-n én először voltam pályán, volt sok profi, meg jól-menő ember, mégis full biztonságban lehetett moto-zni (mondom ezt én, akitől féltek ), sztem a következőre látogass el! ;)
csáó!
Szép napot Mindenkinek!
Ami a legjobban érdekel most az a Husaberg FS650E vagy C,esetleg ilyen gépet 2006-ban jó áron tudnál 1550000Ft-ig?
Valójában cserébe kellene a jelenlegi mocimért.
RXV-m volt nem SXV-m,és nem volt rá regadó meg műszaki meg supermotot szett ezért adtam el.
Szia Engem az SXV550 érdekelne esetleg,mennyiért tudnál?
Hali.
Max 130 al mentem de nem volt gáz.
Amúgy nagyon jó.
Kis tempónál kicsit fel kell nyitni mert párásodik.
Ennyi pénzé ajánék.
Csak a SHOEI gyárt ilyen tipust.
Én sima plexivel vettem és húzok alá napszemcsit ,van rá füstös plexi is.
Supermotóztok?
Ha igen nem tudtok valami jó helyet ahol a nagymenők nem túrnak le a pályáról?
üdv BoB.
75kg meg 182cm vagyok, de tényleg jó lett volna ennyi pénzért!
160nál beszitál a nyakam
130-140nél nem dobálja a fejed a kis napellenző vagy mi a túró miatt? Van más márkába jobb minőségű, max 50k-ért?
Hát igen.. Mondjuk 65 kilóig simán jó lehet, mivel 60 kilóhoz picit bő..
Hali.
Én vettem ilyen sisakot.
Az RMC motorsnál.34e tf.volt.
Kicsit süvít de ennyié megéri.
SHOEI 100e körül van.
http://www.rmcmotor.hu/

ÜDV. BoB.
Nem vona rossz de kicsi rám!
Ja. 60kiló, 171 cm
A ruha 48, funkcóját teljesen jól ellátja, de látszik a használat! Gorzsolások, kopások.
Ezért kerül ennyibe ez a 'pakk' hogy mindenkinek jó legyen.. Végülis már 1 bukó kell és lehet menni pályára..
Mekkora méretek? Milyen állapotban vannak? Hány kg és hány cm vagy, csak, h be tudjam határolni a ruhát!
Megtaláltam, én a zárt sisakoknál néztem
Majd hétfőn felhívom őket és megkérdezem hátha van nekik olyan ami nekem jó, bár fingom sincs mekkora a fejem
Ha meg nincs nekem tetszik az S4 color S11 (matt fekete) meg az S4 street (kék és piros) is!
Meg ez is eladó, zsír új
Hátha van itt vmi szörfös arc
Sziasztok!

Eladó ruha, csizma vasalással, kesztyű. A csomag 45e
Hali,
Mit szeretnél venni? Tudok olcsón rxv-t, sxv-t is. 450-550
Milyen érdekel?
"Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni" James Onedin
Ha szabad kérdeznem, akkor miért adod (adtad) el az SXV-t? És miért adod (adtad) olyan piszkosul áron alul? Mert ez szerintem KURVA OLCSÓ!