Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az alatt, h Horvátra egyik sem jó mi értesz, kényelmetlen?
a helyedben a következő módon választanék motort a két lehetséges változat közül. ha egy kényelmes, megbízható, kevésbé szervizigényes, kis rutinnal jól kezelhető gépet szeretnél, akkor XT660X. ha egy iszonyat ütős utcai supermotot, akkor LC4
Az XT660X-re azt mondják 500km-ig kényelmesek ami jónak mondható!
ajánlanám a raptor dobokat. ha írsz nekemmailt, akkor megadom a kontaktot. lukacs pont pap kukac hasznosholmik pont eu
Túramotorok nem jönnek be! Ilyenekkel motorozok együtt: gsxr750, kawasaki z750, yamaha midnight 1900, gsr600 (eddig csak hátsó ülésen ültem de már a közeljövőben csatlakozok én is ) ! Ez a Horvát csak ilyen évente 1 alaklom, inkább a 200km-re lévő Balcsira utaznánk többet motorral!
Van Veszprémben egy srác aki kikufogókat gyárt minden féle mocira,az Aprilia RXV-re 45E Ft-lett volna.
Köszönöm! Akkor maradok az xt660x-nél, kezdő motornak szerintem tökéletes! Amit veszek azon valószínűleg gyári kipufogó lesz, annak meg olyan semmilyen a hangja ! Mennyiért lehet venni rá olyan sportdobot ami az olcsó kategóriához tartozik de mégis jó, csak a hangja legyen ropogós, a teljesítmény nem annyira fontos ?
Horvátországra meg egyik sem jó. Inkább egy DL.
Ha nyugodtabb motorozgatást szeretnél akkor XT660X az erre tökéletes,a KTM LC4 nyersebb dúrvább moci.
Mind a kettő jó gép!
Tudsz esetleg javasolni egy supermoto-t ami az igényeimenk megfelel? De az is lehet fogalomzavarban vagyok:) A supermoto nem az amikor egy endur-ra kisebb kerekeket raknak meg stb....?
Na nekem olyan kell csak mivel most egy MZ TS125-öm van meg régebben robogóim meg kis endúróm volt nem nagyon van viszonyítási alapom!
A Yamaha xt660-ról 2005/2006-ról mi a vélemény vagy esetleg egy KTM LC640-ről? Van ezeknél jobb? Fontos, h kényelmes legyen ha túrázok de ne legyen túramotor és beleférja az 1-1,2 millás keretbe!
Az egész aranyos tőle!
Kemény gép lehet,megkérdeztem ma az Apriliat is tényleg 500-1000km között van az olajcsere,hát ez katasztrófa bakker.
Ez Funbike!
Nekem ez nem nagyon tetszik, meg ez nem inkább nakedbike?
Csak az Akra leugrott róla sajna, pedig az nagyott dobott rajta minden téren.. De kis segítséggel feljön 4ben is, Akrával ezt gázra tette
Kipróbálnám egyszer a tiedet is,nagyon jól néz ki,gondolom állat lehet vele menni.
MT-03
Aha közben rátaláltam a neten a Promoto Kft-ez,megnézem milyen gépek vannak.
06 1 , ha minden igaz
1 a körzetszám ugye?
Pedig 5ig van(nak). Azért még próbálkozzál
Ma úgy néz ki sajna nem veszik fel,lehet hogy náluk lenne is olyan ami nekem kell.
Köszi a segítséged!
Hát.. Mo. nincs megszórva HusaberG kereskedésekkel.. Volt régebben vhol Bp.en kívűl, talán pont Győrben, de ez csak erős tipp.
Sztem hívd fel őket, és kérdezz rá, milyen lehetőségek vannak. 422-1924
Az kimaradt, h használtat akarok 2005-ös évjárattól!
Sziasztok!

Közeljövőben motort szeretnék venni, mindenféleképpen supermoto-t, egyszerűen beleszerettem:)
Amire használnám:
-erdő közepén lakok szóval 4km-re van a betonút és addig ki kell jutnom valahogy
-városi motorozás
-alkalmanként Balaton, Horvátország stb...
Mit ajánlotok 1-1,2 millás árkategóriában?
Eddig Yamaha XT660 és KTM LC640 között vívódok de nagyon az XT660 flé hajlok, univerzálisabbanak néz ki számomra!
Vélemény?
köszönet: PUCU