a helyedben a következő módon választanék motort a két lehetséges változat közül. ha egy kényelmes, megbízható, kevésbé szervizigényes, kis rutinnal jól kezelhető gépet szeretnél, akkor XT660X. ha egy iszonyat ütős utcai supermotot, akkor LC4
Túramotorok nem jönnek be! Ilyenekkel motorozok együtt: gsxr750, kawasaki z750, yamaha midnight 1900, gsr600 (eddig csak hátsó ülésen ültem de már a közeljövőben csatlakozok én is ) ! Ez a Horvát csak ilyen évente 1 alaklom, inkább a 200km-re lévő Balcsira utaznánk többet motorral!
Köszönöm! Akkor maradok az xt660x-nél, kezdő motornak szerintem tökéletes! Amit veszek azon valószínűleg gyári kipufogó lesz, annak meg olyan semmilyen a hangja ! Mennyiért lehet venni rá olyan sportdobot ami az olcsó kategóriához tartozik de mégis jó, csak a hangja legyen ropogós, a teljesítmény nem annyira fontos ?
Tudsz esetleg javasolni egy supermoto-t ami az igényeimenk megfelel? De az is lehet fogalomzavarban vagyok:) A supermoto nem az amikor egy endur-ra kisebb kerekeket raknak meg stb....?
Na nekem olyan kell csak mivel most egy MZ TS125-öm van meg régebben robogóim meg kis endúróm volt nem nagyon van viszonyítási alapom!
A Yamaha xt660-ról 2005/2006-ról mi a vélemény vagy esetleg egy KTM LC640-ről? Van ezeknél jobb? Fontos, h kényelmes legyen ha túrázok de ne legyen túramotor és beleférja az 1-1,2 millás keretbe!
Hát.. Mo. nincs megszórva HusaberG kereskedésekkel.. Volt régebben vhol Bp.en kívűl, talán pont Győrben, de ez csak erős tipp.
Sztem hívd fel őket, és kérdezz rá, milyen lehetőségek vannak. 422-1924
Közeljövőben motort szeretnék venni, mindenféleképpen supermoto-t, egyszerűen beleszerettem:)
Amire használnám:
-erdő közepén lakok szóval 4km-re van a betonút és addig ki kell jutnom valahogy
-városi motorozás
-alkalmanként Balaton, Horvátország stb...
Mit ajánlotok 1-1,2 millás árkategóriában?
Eddig Yamaha XT660 és KTM LC640 között vívódok de nagyon az XT660 flé hajlok, univerzálisabbanak néz ki számomra!
Vélemény?
köszönet: PUCU
Mind a kettő jó gép!
Na nekem olyan kell csak mivel most egy MZ TS125-öm van meg régebben robogóim meg kis endúróm volt nem nagyon van viszonyítási alapom!
A Yamaha xt660-ról 2005/2006-ról mi a vélemény vagy esetleg egy KTM LC640-ről? Van ezeknél jobb? Fontos, h kényelmes legyen ha túrázok de ne legyen túramotor és beleférja az 1-1,2 millás keretbe!
Kemény gép lehet,megkérdeztem ma az Apriliat is tényleg 500-1000km között van az olajcsere,hát ez katasztrófa bakker.
Sztem hívd fel őket, és kérdezz rá, milyen lehetőségek vannak. 422-1924
Közeljövőben motort szeretnék venni, mindenféleképpen supermoto-t, egyszerűen beleszerettem:)
Amire használnám:
-erdő közepén lakok szóval 4km-re van a betonút és addig ki kell jutnom valahogy
-városi motorozás
-alkalmanként Balaton, Horvátország stb...
Mit ajánlotok 1-1,2 millás árkategóriában?
Eddig Yamaha XT660 és KTM LC640 között vívódok de nagyon az XT660 flé hajlok, univerzálisabbanak néz ki számomra!
Vélemény?
köszönet: PUCU