Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen tudom.említetted. majd meglátom hogyan gyógyul. most a lényeg, hogy nem szabad terhelni.szóval maximális pihenés van.néha jól jön ez is.megyek én aludni, mert holnap van egy kis meló.neked meg jó motorozást.jó éjt!
Sorstárs ....a zenyém már fél éve volt reccsenve de,val színűleg meg kell nézetni mert fáj még mindig
Szia!
Esetleg a gumik külön nem eladóak a felnikről?Persze, ha még megvannak...
Köszönöm: Z.
bal csukló eléggé zúzódott. tegnap még ambulance is volt belőle, de szerencsére semmi gond. mármint sem törés, sem repedés. ma reggelre nagyon sokat javult. remélem holnapra jobb lesz, bár tudom, hogy az ilyenek lassan gyógyulnak.kell neki néhány hét!
mi a kár ...rajtad
így lehet kilőttem a 11dikei kakucsi mókát
erre szoktam azt mondani, hogy csak a földig estem, nem tovább!
...és akkorát estél mint a zolajtó
tegnap repültem, mint a győzelmi zászló!
A fene gyerek,nem én
én is... mi a helyzet te fenegyerek?
kukk ,benéztem....
"Fontos, h kényelmes legyen ha túrázok..."

Nekem egy 640LC4-em van. Túrázásra nem való. Egerből Pestig is szétültem a farom rajta. Ez városi változat, pályára nehéz is. Cuccok nem helyezhetők el rajta, én egy hátizsákot szoktam vinni magammal.
Ha a verpeléti krosszpályára kimegyek (csak nézelődni, nem pályázni) a homokos úton összevissza jár az egész ezekkel a kerekekkel, földútra sem igen alkalmas ebben az állapotában.
LC4-et szerintem városi használatra vegyél, túrázni nem lesz jó.

Ez a magánvéleményem.
Én használtan vettem, csak dobokat (sajnos az enyémen dupla van). 110E volt a kettő, Magyarországon vették, legalábbis a doboza alapján úgy láttam. Megvolt hozzá az utolsó csavar is, a hangja alapján nem sokat mehetett.
Nem rendszer, könyökcsövek nincsenek. Egy ilyen cső 180E, nem értem, mi a fenéért, de ennyit sosem fizetek érte, és használtban azóta sem találok.
A motoron nagyon érződött a dobcsere, sokkal nyomatékosabb lett. Sajnos kicsit hangos (melózni is használom a városban). Néhányan felvetették, hogy nem is igazi Akra, csak valami utánzat.
Miért nem?
Csak az újkori ára miatt? Vagy nem jók az Akrák?
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék h melyik tv-csatornátok közvetítenek Enduro versenyeket, vagy edzéseket? Esetleg ha időponttal eggyüt tudnátok infót szolgáltatni azt megköszönném!
A potorpótlókon mind az ellenkező oldalon van, mint a Bergen
A kis humórbomba!
te észrevetted hogy a jó motorokon lánc és a berugókar a ellenkezö oldalon van mint a tieden..
Ő rögtön 1 motorpótlót vett
Ez nagyon gyenge volt
Gondolta vesz magának helyete 1motor potlot ............nem megsértödni
Tényleg annyira sokat számított neked is a gyárihoz képest?
Előfordul, hogy vkinek meg kell tőle válni.. Csak kell ismerni néhány számot, ahol pörögnek a dolgok
Ha ez lesz azt már tudom hogy erre sem veszek Akrapovic rendszert!